Jump to content



Photo

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Elliot B.

Elliot B.

    Over 12 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S4

Posted 02 July 2011 - 20:05

Is this possible?

It would save me a lot of time whilst I am testing different things out.


#2 Meraklis56

Meraklis56

    I Rock!

  • Joined: 24-May 06
  • Location: 79.xxx.xxx.xxx

Posted 03 July 2011 - 10:54

Change the composition duration from 20 minutes to 10 seconds,temporary.Render it and then change it again.
or
in "Render queue",in "Render Settings" there is option to trim your composition.

#3 Schism5

Schism5

    Neowinian

  • Joined: 25-November 04

Posted 04 September 2011 - 11:30

quick way to do it is to drag the slider above the layers in your comp and just render the work area. See attatched image, just drag the ends.

Attached Images

  • timeline edit.jpg


#4 articuno1au

articuno1au

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 20-March 11
  • Location: Brisbane, Australia

Posted 04 September 2011 - 11:49

Awesome response, I'd +1 you, but you can't in this thread :\

#5 Schism5

Schism5

    Neowinian

  • Joined: 25-November 04

Posted 04 September 2011 - 13:26

thats okay i float on this site anyway i dont post too much i dont even know what +1 is :p.

#6 Wombatt

Wombatt

    Neowinian

  • Joined: 04-May 09
  • Location: London, United Kingdom
  • OS: Windows + OSX + Linux

Posted 04 November 2011 - 23:17

20 minute project?!



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!