Jump to content



Photo

What is your routers uptime?


  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#31 CPressland

CPressland

    www.absolute.com

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 16-September 06
  • Location: England
  • OS: OS X Yosemite

Posted 21 February 2012 - 19:50

On top of a UPS failure, my darn cats won't leave it alone. Apparently they like the warmth of it and the other devices. le sigh


Time to build a server room ;)


#32 +Bryan R.

Bryan R.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 04-September 07
  • Location: Palm Beach, FL

Posted 21 February 2012 - 19:51

Maybe not a proper server room, but I do have something in the planning stages!

#33 Squirrelington

Squirrelington

    Squirrelies!

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 26-December 02
  • Location: Oshkosh, WI, USA
  • OS: Windows 8.1 64-bit Enterprise
  • Phone: Samsung Galaxy S5 (SM-G900T) - T-Mobile - 4.4.4

Posted 21 February 2012 - 19:57

Maybe not a proper server room, but I do have something in the planning stages!


Mini-tesla coil? ;p

#34 Roger H.

Roger H.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 22
  • Joined: 18-August 01
  • Location: Germany
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5

Posted 21 February 2012 - 20:09

System Up Time : 97 Days 6 Hours 33 Minutes 38 Seconds (Now : Tue Feb 21 2012 14:44:37)

This is from the work router - RV082 v3, think that's the actual time it was last upgraded to the latest build for IPv6 and another HTTPs patch that was annoying us. Also the dual-WAN portion i think got some tweak or something. Eitherway, haven't needed to change anything just yet.

#35 +BudMan

BudMan

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 106
  • Joined: 04-July 02
  • Location: Schaumburg, IL
  • OS: Win7, Vista, 2k3, 2k8, XP, Linux, FreeBSD, OSX, etc. etc.

Posted 21 February 2012 - 20:28

Which router? Have access to hundreds of them ;)

Here are couple that have been on a while ;)

uptime is 2 years, 8 weeks, 3 days, 9 hours, 40 minutes
System returned to ROM by power-on
System restarted at 22:27:50 est Wed Dec 23 2009


uptime is 2 years, 37 weeks, 1 day, 5 hours, 55 minutes
System returned to ROM by power-on
System restarted at 10:25:26 EDT Sat Jun 6 2009

#36 Virtunate

Virtunate

    Neowinian

  • Joined: 10-October 05
  • Location: Halifax,Nova Scotia,Canada

Posted 17 November 2012 - 18:41

Newish DD-WRT Router 34 Days 14:11. Would be longer, but I had issues with it when I first purchased it.

#37 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 17 November 2012 - 18:47

Router (Netgear WGR614):System Up Time 17 days 13:26:15 ( think it rebooted itself....) That's not good... I had it on for months...
Wifi Access Point (Amped Wireless AP20000G): 18day:16h:59m:46s

#38 Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 17 November 2012 - 18:49

Firmware: DD-WRT v24-sp2 (10/12/12) std
Time: 19:48:53 up 22 days, 2:25

#39 vetSkyyPunk

SkyyPunk

    -- Violated on 1st Post --

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 28-April 04
  • Location: Southeast Michigan

Posted 17 November 2012 - 18:55

250 days and 19hrs
Linksys E3000

It would be longer but I got a new desk and had to unhook everything when I swapped out the old

#40 Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 17 November 2012 - 19:03

250 days and 19hrs
Linksys E3000

It would be longer but I got a new desk and had to unhook everything when I swapped out the old


Impressive, which FW you running ?

#41 Gerowen

Gerowen

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 28-August 05
  • Location: Hills of Kentucky
  • OS: Ubuntu Linux

Posted 18 November 2012 - 02:16

Re-arranged my setup the other day when I was hooking up my new external hard drive to the server. Before this it had been on for about a month or so.

Firmware: DD-WRT v24-sp2 (10/10/09) micro
Time: 21:15:56 up 2 days, 3:40, load average: 0.68, 0.42, 0.18

#42 Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Ohio
  • OS: Windows 7 Ultimate
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.10.14203.306

Posted 18 November 2012 - 02:24

Firmware: [url=""%20title="]DD-WRT v24-sp2 (04/13/11) big[/url]
Time: 23:27:54 up 23 days, 9:00,

#43 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 19 November 2012 - 19:44

Just got the Amped Wireless R10000 and the uptime is:


Uptime:0day:18h:0m:51s

so far.

#44 Brian M.

Brian M.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 07-January 05
  • Location: London, UK

Posted 19 November 2012 - 19:50

root@amiga:~# uptime
19:47:51 up 273 days, 19:34, 1 user, load average: 0.24, 0.21, 0.20

Custom Debian box that I use as router/firewall/a few other bits and pieces :p.

#45 omegabyr

omegabyr

    Evil Network Admin

  • Joined: 19-November 05
  • Location: Joliet, IL
  • OS: Win7, Vista, XP, 2003, 2008, 2008R2, Linux, ESXi
  • Phone: Samsung Galaxy S4, Nokia Lumia 928

Posted 19 November 2012 - 19:55

Platform: pfSense
CPU Type: Intel® Atom™ CPU D525 @ 1.80GHz
Uptime: 44 days, 23:06

I lost power for longer than my UPS could hold out.