Jump to content



Photo

Google is evil

goog

  • This topic is locked This topic is locked
49 replies to this topic

#46 +Majesticmerc

Majesticmerc

    Resident Idealist

  • 6,135 posts
  • Joined: 24-August 05
  • Location: United Kingdom
  • OS: Arch Linux / Win 7
  • Phone: HTC One X

Posted 28 April 2013 - 22:44

I posed links above. Street View works 100 percent for me in IE10. Know issues with this dating back several months.


As I suspected. Good info (Y)


#47 +Nik L

Nik L

    Where's my pants?

  • 34,151 posts
  • Joined: 14-January 03

Posted 28 April 2013 - 22:49

Boo boo diddums see the world as good and evil?

Grow up. Google are a corporate in a market.

#48 fusi0n

fusi0n

    Don't call it a come back

  • 3,761 posts
  • Joined: 08-July 04
  • OS: OSX 10.9\Elementary OS
  • Phone: LG G3

Posted 28 April 2013 - 22:51

Not that evil..

#49 ShadowMajestic

ShadowMajestic

    Neowinian Senior

  • 5,840 posts
  • Joined: 16-April 10
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8 Pro 64bit
  • Phone: Nokia Lumia 920

Posted 28 April 2013 - 22:52

Known issues with IE10 and Street View....

http://support.googl...&answer=2819392
http://support.googl...en&answer=21849

Works fine for me.

Its in desktop mode.. IE10Modern also does not work with it.
As I already heard, it does work for others. However the Dutch Google it seems not to work.

Why did you resurrect a year old thread to rant about the fact that IE doesn't load Google maps properly?

Are you sure the problem you're having isn't an issue with your Flash installation, rather than Google maliciously blocking IE10? Streetview uses Flash.

Last reply before me was 15th of April, which is fairly recent and I didnt really bother checking other post dates.
Flash works fine, no issues on any site besides Google maps and its Street View function.

I posed links above. Street View works 100 percent for me in IE10. Know issues with this dating back several months.

Street View worked fine last week (maybe 2 weeks ago) last time i used it. Nothing has changed on my system since besides the install of RA2 Yuri's Revenge. Doubt this causes the issue.

#50 xendrome

xendrome

    In God We Trust; All Others We Monitor

  • 7,327 posts
  • Joined: 05-December 01
  • OS: Windows 8.1 Pro x64

Posted 28 April 2013 - 22:53

<<Topic Closed>> Please don't resurrect old threads make a new topic.