456 posts in this topic

installed only took 10mins using usb stick just drag &drop files onto usb ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cleaned

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am trying to install in VMWare Workstation 8 but will not see the 'hard drives' I created both a scsi one and an IDE one. Doesn't see either. I mounted the vmware tools installer and pointed the Windows installer to look in the driver directory and didn't find a suitable driver.

Anyone else having any luck or issues?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installing now. I'm not the hugest fan of them shoehorning metro onto a desktop os, but I might as well give it a good try before I continue to bitch about it :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

downloading now, will dual boot tomorrow to see how bad the situation is :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installing now. I'm not the hugest fan of them shoehorning metro onto a desktop os, but I might as well give it a good try before I continue to bitch about it :p

LOL I feel exactly the same way. I'm running it on a laptop, a desktop, and 2 VM's at the moment. And hating every minute of it! :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.