Jump to content



Photo

Having issues posting


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Nothing Here

Nothing Here

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-February 08
  • Location: California, U.S.A.
  • OS: Windows 8 Pro / Kororaa 17

Posted 16 July 2012 - 15:56

I was trying to post something in the hardware hangout and it took over 2 minutes for the post topic part to show up. Then I clicked review and about a minute or so I get a blank page. Tried several times and got the same thing. I have flushed my DNS, used ccleaner and still the same thing happens. I hope this posts.


#2 articuno1au

articuno1au

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 20-March 11
  • Location: Brisbane, Australia

Posted 16 July 2012 - 15:57

Not having problems on my end.

Could it be a problem with your connection?

#3 OP Nothing Here

Nothing Here

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-February 08
  • Location: California, U.S.A.
  • OS: Windows 8 Pro / Kororaa 17

Posted 16 July 2012 - 16:07

Connection is fine every where else. I also noticed that when I posted here in this section I had no issues. Posted at my own site fine also. Just seems to be in the Hardware Hangout for me. I haven't tried any where else yet, will try posting in another section here.

#4 OP Nothing Here

Nothing Here

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-February 08
  • Location: California, U.S.A.
  • OS: Windows 8 Pro / Kororaa 17

Posted 16 July 2012 - 16:16

Nope, same issue in General and Linux as it is in Hardware Hangout.

#5 articuno1au

articuno1au

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 20-March 11
  • Location: Brisbane, Australia

Posted 16 July 2012 - 16:19

http://www.neowin.ne...#entry595007607


Still nothing, I think it's at your end.

What browser?

#6 OP Nothing Here

Nothing Here

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-February 08
  • Location: California, U.S.A.
  • OS: Windows 8 Pro / Kororaa 17

Posted 16 July 2012 - 16:22

Am using FF 13.0.1. Not sure what else to do, other then load back into Fedora and give that a shot.

#7 articuno1au

articuno1au

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 20-March 11
  • Location: Brisbane, Australia

Posted 16 July 2012 - 16:24

Might be worth a shot, just to see how it goes.

It will rule out your connection at the very least.

#8 OP Nothing Here

Nothing Here

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-February 08
  • Location: California, U.S.A.
  • OS: Windows 8 Pro / Kororaa 17

Posted 16 July 2012 - 16:33

Ok, am in Fedora and am getting the same issue. Only place I can post without any issue is in this section. I will reboot my router and see what happens.

#9 cybertimber2008

cybertimber2008

    Neowinian Senior

  • Joined: 02-December 08

Posted 16 July 2012 - 16:38

I noted some slowness due to ad.doubleclick.net loading when I went to the hardware hangout to reply to the Raspberry Pi thread, (saw similar slowness going to this thread), but my post posted quickly.

FF13 on Fedora 17

#10 OP Nothing Here

Nothing Here

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-February 08
  • Location: California, U.S.A.
  • OS: Windows 8 Pro / Kororaa 17

Posted 16 July 2012 - 16:39

Try clicking Start New Topic and see what happens for you please. Thanx.

Edit:
After rebooting my router the problem still persists.

#11 cybertimber2008

cybertimber2008

    Neowinian Senior

  • Joined: 02-December 08

Posted 16 July 2012 - 16:42

That was pretty quick as well.
I tried "new topic" under hardware hangout.

#12 articuno1au

articuno1au

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 20-March 11
  • Location: Brisbane, Australia

Posted 16 July 2012 - 16:43

I'm not going to be much help there as I'm a subscriber, so I don't get the ads :\

On which note, I'm out. Sorry I can't be more help.

#13 OP Nothing Here

Nothing Here

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-February 08
  • Location: California, U.S.A.
  • OS: Windows 8 Pro / Kororaa 17

Posted 16 July 2012 - 16:44

Well, crap. I don't know what else to try now. Rebooting back to Fedora 17 didn't help, nor did rebooting the router.

#14 OP Nothing Here

Nothing Here

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-February 08
  • Location: California, U.S.A.
  • OS: Windows 8 Pro / Kororaa 17

Posted 16 July 2012 - 19:38

I installed Comodo Dragon browser because it gives you details if things won't load. Here is what I got when I went to post in Hardware Hangout:

Server error

The website encountered an error while retrieving http://www.neowin.net/forum/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=new_post&f=13. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

Here are some suggestions:

HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.