Jump to content



Photo

steam cloud problem


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Unimatrix Xero

Unimatrix Xero

    Neowinian Senior

  • Joined: 17-February 05
  • Location: Wolverhampton (West Midlands)

Posted 27 September 2012 - 18:23

IM having problems uploading screenshots can anyone help please?

Capture.JPG


#2 Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Ohio
  • OS: Windows 8.1u1
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.1

Posted 27 September 2012 - 18:25

Error messages, screenshots, connection method, has it ever worked before?

#3 OP Unimatrix Xero

Unimatrix Xero

    Neowinian Senior

  • Joined: 17-February 05
  • Location: Wolverhampton (West Midlands)

Posted 27 September 2012 - 18:33

there should be a pic in the first post connection method is wfi but line speed is 7.5mb and i cant remember as its been a while since ive used steam

#4 theyarecomingforyou

theyarecomingforyou

    Tiger Trainer

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 07-August 03
  • Location: Terra Prime Profession: Jaded Sceptic
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Galaxy Note 3 with Galaxy Gear

Posted 27 September 2012 - 18:35

Make sure you're not trying to upload screenshots immediately after exiting a game, as when Steam uploads saved content via Steam Cloud any screenshots you upload will fail - you'll be able to see this as the game names turns yellow in the Steam library and should tell you how much is left to upload. Unfortunately Steam doesn't try to upload screenshots again automatically, so you have to wait for a few minutes and then try again manually.

Screenshots will also fail if your connection to the Steam Community is lost and it's been a bit more unreliable since the release of Borderlands 2. There was quite a large outage the other day. Check your friends list to see if you're still connected.

#5 OP Unimatrix Xero

Unimatrix Xero

    Neowinian Senior

  • Joined: 17-February 05
  • Location: Wolverhampton (West Midlands)

Posted 27 September 2012 - 18:53

these screenshots where took last night and steam has been restarted since then.

#6 Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Ohio
  • OS: Windows 8.1u1
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.1

Posted 27 September 2012 - 18:55

Try this

http://forums.steamp...d.php?t=2809560

#7 OP Unimatrix Xero

Unimatrix Xero

    Neowinian Senior

  • Joined: 17-February 05
  • Location: Wolverhampton (West Midlands)

Posted 27 September 2012 - 19:07

didnt work :(

#8 OP Unimatrix Xero

Unimatrix Xero

    Neowinian Senior

  • Joined: 17-February 05
  • Location: Wolverhampton (West Midlands)

Posted 27 September 2012 - 21:34

EDIT: strangly its working after running a game, thanks LN

#9 chrisj1968

chrisj1968

    copyrighted!! ©

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 17-June 08
  • Location: United States

Posted 28 September 2012 - 00:37

not to get off topic but, have they ported it to linux yet? steam..

#10 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 01 October 2012 - 01:57

not to get off topic but, have they ported it to linux yet? steam..

err....that's kind of the definition of going off topic :p http://www.phoronix....item&px=MTE5MzI