Jump to content



Photo

Ubuntu 12.10 (Quantal Quetzal) Beta 2


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#16 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: OS X Mavricks, Windows 7/8.1 Pro
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 29 September 2012 - 19:31

shame, I wanted to install with wubi, it doesn't seem to be active in this beta


#17 keysteele

keysteele

    Neowinian

  • Joined: 16-March 09
  • Location: Toronto
  • OS: Windows 8 Pro
  • Phone: Blackberry 9780, looking forward for BB10

Posted 29 September 2012 - 19:35

For some reason it didn't find my wired network card. I like to be plugged in when I'm home :huh:

shame, I wanted to install with wubi, it doesn't seem to be active in this beta



I installed mine with wubi.

#18 Max Norris

Max Norris

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 20-February 11
  • OS: Windows, BSD Unix, Occasionally OSX or Linux
  • Phone: HTC One (Home) Lumia 1020 (Work)

Posted 29 September 2012 - 20:05

Use --force-wubi as a parameter when you run it and you'll get the option to install in its wubitized mode.

#19 ShMaunder

ShMaunder

    Neowinian

  • Joined: 15-December 06
  • Location: Wiltshire, UK
  • OS: Ubuntu 12.04
  • Phone: Nexus 4

Posted 29 September 2012 - 20:16

^^ Yea, I agree with the performance problems. Phoronix has some quick benchmarks on the performance regressions of Unity/Compiz http://www.phoronix....rformance&num=1

Though according to a couple of forum members over there, there will be several performance related bugs fixed in Unity 6.8 (shipping with Ubuntu 12.10). One of these is basically switching off the desktop composting when a full screen application is detected (good for games). Also, if bugs like this https://bugs.launchp...iz/ bug/1049214 get fixed, that will make a big difference in frame rate on Nvidia cards.

#20 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: OS X Mavricks, Windows 7/8.1 Pro
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 29 September 2012 - 21:41

Use --force-wubi as a parameter when you run it and you'll get the option to install in its wubitized mode.

thank you, i didn't know there was a flag i needed to enable

#21 OP .Neo

.Neo

    Generic User

  • Joined: 14-September 05
  • Location: Amsterdam, NL
  • OS: OS X Mavericks
  • Phone: iPhone 5s

Posted 03 October 2012 - 14:48

I've once again tried running the Live DVD, well, Live USB actually on my iMac. Like version 12.04 my wireless Apple Keyboard (bluetooth) won't lock on for any prolonged period of time. It connects, immediately disconnects again to moment I press a key. This a cycle which continues. I've tried it with my neigbours wireless Apple Keyboard (slightly older model than mine) and the same thing happens. The really odd part is my Magic Trackpad connects immediately and is ready for use. Same goes for my Magic Mouse I pulled out of mothballs. So obviously bluetooth is working just fine, just not in combination with my keyboard.

Does anyone have any thoughts what could be causing this? Maybe a setting I can try?

(A magic Terminal command perhaps? ;) )

#22 keysteele

keysteele

    Neowinian

  • Joined: 16-March 09
  • Location: Toronto
  • OS: Windows 8 Pro
  • Phone: Blackberry 9780, looking forward for BB10

Posted 03 October 2012 - 15:04

For me it doesn't see my Ethernet card on my laptop, and I installed it using wubi, I also run it in VMare but it runs fine there. Is there anything I can do to get it to see my ethernet card?

#23 keysteele

keysteele

    Neowinian

  • Joined: 16-March 09
  • Location: Toronto
  • OS: Windows 8 Pro
  • Phone: Blackberry 9780, looking forward for BB10

Posted 06 October 2012 - 23:12

:/ :/ ??????



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!