Jump to content

Question

Posted

things on neowin seem to be slowing way down again this morning

it's taking upwards of 30 sec for a page to connect and load and pages aren't auto refreshing at all this morning after i make a post on a thread. i sit there for a minute nothings happened so i press the refresh button, wait another 30 sec for the page to load and then i can see my post is there

edit: and now i'm getting database errors, go figure lol
5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

371 answers to this question

  • 0

Posted

^ Pony up the big bucks for high-speed internet. :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

^ They won't let me have the high-speed internet. Darn their hides.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

I've always been finding Neowin load slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

[quote name='Growled' timestamp='1349139350' post='595219713']
^ They won't let me have the high-speed internet. Darn their hides.
[/quote]

Get new parents or eat em....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

[quote name='remixedcat' timestamp='1349146434' post='595219973']
Get new parents or eat em....
[/quote]mmmm chilli con' parents :rofl:
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

[quote name='Brando212' timestamp='1349146512' post='595219977']
mmmm chilli con' parents :rofl:
[/quote]

or use em in a soup or stew.... or great with kraft dinner
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

I was having a hard time again connecting to Neowin this afternoon. On PC and phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

Painfully slow again, I can load 4-5 websites one after the other in my speeddial while I`m waiting for 1 page of Neowin to load

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

This week just seems odd altogether. Neowin is having issues, traffic is unusually light, girls are giving me what I want, work is a breeze...calm before the storm?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

We're aware of these issues and are looking into it. Best thing to do is report here when the pages start taking 20sec+ to load so we can confirm times of the day it's happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

Try optimizing the database if you haven't already.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

Been this way for days, for me, especially when using IE. Seamonkey and Opera seem to be a little quicker, but not enough for me to hang here very long!

Especially slow when replying/posting anything!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

[quote name='Neobond' timestamp='1349262373' post='595222625']
We're aware of these issues and are looking into it. Best thing to do is report here when the pages start taking 20sec+ to load so we can confirm times of the day it's happening.
[/quote]

You need to pay the hamsters more :p

[img]http://i.imgur.com/5TdnE.jpg[/img]
5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

^ i want one :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

Aware of issues but still haven't done anything, or what?

Site still just about totally sucks using IE.

Seamonkey and Opera seem to be SLIGHTLY better.

What does this prejudiced, fanboy based site have against IE?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

[quote name='Tyler R.' timestamp='1348848925' post='595212813']
When I first got here, Neowin was pretty snappy. Now, it's pretty slow. WTF is up?
[/quote]

Guess that answers it right there ... you must be the cause :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

I'm in Europe (site is hosted in the US) and it's really quick for me?

Edit: also replying is almost instant, and likes work fine too (in another thread just now).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

Yeah, I'm in Singapore. No issues for me currently.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

[quote name='Neobond' timestamp='1350215183' post='595246281'] I'm in Europe (site is hosted in the US) and it's really quick for me? Edit: also replying is almost instant, and likes work fine too (in another thread just now). [/quote]

Fine for me in the UK today

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

Perfectly fine for me in .de.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

Fine for me in USA too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

sometimes it really slows down here, UK tiscaly ISP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

Neobond! Stop chewing on the cables over there!!! :rofl: It's painfully slow again. It took me 10 minutes just to get to the end of this thread and post.

Written:
Oct. 15, 2012 2:33 PM

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

It's very slow for me right now, the first time it's been slow for me in a long time.
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

man just glad it ain't just me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.