Jump to content



Photo

Add "OP" to user in the thread he started...


  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#31 Timan

Timan

    Fade Away...

  • Tech Issues Solved: 12
  • Joined: 21-October 01
  • Location: Virginia, USA

Posted 11 October 2012 - 20:10

Clear your cache if it looks like the user name, should be in a label of sorts.

Aslo just a heads up to users using themes that are not the default (darkside...), these themes arn't supported so not everything is visible on these themes.


#32 OP pes2013

pes2013

    Neowinian

  • Joined: 24-September 12

Posted 11 October 2012 - 20:12

You already know you are the OP, so everyone else won't have that problem ;)

Im not sure if everyone has that problem or not. Maybe quick replies are not seen with OP until you Ctrl+F5. Thats why Im commenting on it :)

#33 Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi

    "You were the chosen one!"

  • Joined: 11-November 02
  • Location: West-Central Texas

Posted 11 October 2012 - 20:23

I really like this idea too! Awesome! :)

#34 +cyoung1616

cyoung1616

    12 Year Veteran. 2001-2013

  • Joined: 06-October 01
  • Location: Texarkana,Arkansas
  • OS: Windows 7 Pro

Posted 11 October 2012 - 20:33

Alright, I added something just to see how this works out. So it is possible to do it without any modifications. Will see what Neobond thinks of the idea, and if he's no fan, will remove it. Might be confusing to users so don't know myself.



I like it.

Cody

#35 +Ely

Ely

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-October 01
  • Location: Miami FL
  • OS: Windows 10
  • Phone: HTC M8 & HTC 8X

Posted 11 October 2012 - 20:39

I like the idea, it's cool.

#36 Glassed Silver

Glassed Silver

    ☆♡Neowin's portion of Crazy♡☆

  • Joined: 10-June 04
  • Location: MY CATFORT in Kassel, Germany
  • OS: OS X ML; W7; Elementary; Android 4
  • Phone: iPhone 5 64GB Black (6.0.2)

Posted 11 October 2012 - 20:43

Alright, I added something just to see how this works out. So it is possible to do it without any modifications. Will see what Neobond thinks of the idea, and if he's no fan, will remove it. Might be confusing to users so don't know myself.


I welcome the change, although the icon is a little off in its current implementation (as of writing this).

Users of a tech forum confused by such a graphic on a poster's name should really consider whether their membership has anything to do with what they are good at.

Not saying only advanced computer users join us, but seriously, this is a tech forum and average peeps around here probably have enough of logical thinking to get a clue what it means.

Glassed Silver:mac

#37 LaP

LaP

    Forget about it

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 10-July 06
  • Location: Quebec City, Canada
  • OS: Windows 8.1 Pro Update 1

Posted 11 October 2012 - 20:53

I think it's a great idea.

But i fear that when warwagon and turion will see OP right beside their name in the joke forum they might actually think they are over powered.

#38 grayscale

grayscale

    Neowinian

  • Joined: 13-February 11

Posted 11 October 2012 - 23:26

Sweet. It looks great on the Darkside theme. Not too flashy, just enough to be an indicator. Good job!

#39 Steve B.

Steve B.

    Neowinian British One

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 12-January 09
  • Location: United Kingdom
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Apple iPhone 4S

Posted 13 October 2012 - 13:18

I believe that at the top of each thread it says who started the topic.

It's still a pretty good idea mind you.

edit: Seems it was added without me noticing. I'll check it out later. Mobile site didn't display how many pages the thread had (or I didn't see it).

#40 metallithrax

metallithrax

    I saw you earlier, with the hairy stick....

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 24-May 04
  • Location: Wherever I am at his moment in time.
  • OS: Windows 8
  • Phone: Sony Xperia U (android 4.0.4)

Posted 13 October 2012 - 19:08

Maybe it could be put in brackets or something, as it is the OP looks like it is part of the username..

#41 +jamesyfx

jamesyfx

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 04-February 06
  • Location: Manchester, UK
  • OS: OS X 10.9 / Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5

Posted 13 October 2012 - 19:14

Maybe it could be put in brackets or something, as it is the OP looks like it is part of the username..


As said a couple times, you just need to refresh/clear your cache. It's actually more like a badge.

#42 metallithrax

metallithrax

    I saw you earlier, with the hairy stick....

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 24-May 04
  • Location: Wherever I am at his moment in time.
  • OS: Windows 8
  • Phone: Sony Xperia U (android 4.0.4)

Posted 13 October 2012 - 19:24

As said a couple times, you just need to refresh/clear your cache. It's actually more like a badge.


Now I see it properly, thanks.

#43 +Matthew S.

Matthew S.

    Your worst nightmare

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 15-December 05
  • Location: Georgetown, ON
  • OS: Windows 8.1 / Mac OS X 10.10.x iOS 8
  • Phone: iPhone 4S

Posted 15 October 2012 - 03:26

Alright, I added something just to see how this works out. So it is possible to do it without any modifications. Will see what Neobond thinks of the idea, and if he's no fan, will remove it. Might be confusing to users so don't know myself.

Timan I'm curious as to how this was done, care to pm the changes needed to accomplish this?

#44 Timan

Timan

    Fade Away...

  • Tech Issues Solved: 12
  • Joined: 21-October 01
  • Location: Virginia, USA

Posted 15 October 2012 - 17:55

Timan I'm curious as to how this was done, care to pm the changes needed to accomplish this?


Post template, using this conditional
<if test="$topic['_starter']['member_id'] == $post['author']['member_id']">...</if>


#45 Hum

Hum

    totally wAcKed

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 05-October 03
  • Location: Odder Space
  • OS: Windows XP, 7

Posted 15 October 2012 - 17:56

Most annoying feature evaaar.