Jump to content



Photo

Problems with website

web problems

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 jnelsoninjax

jnelsoninjax

    A custom title? Cool!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 16-December 07
  • Location: Jacksonville, FL
  • OS: Windows 7 Pro X64
  • Phone: Samsung Galaxy Exhibit SGH-T599N

Posted 13 October 2012 - 14:31

I am trying to access my college bookstore website http://www.efollett.com/ but I have tried in Firefox,Chrome, and IE and after I select Florida from the drop down menu, nothing happens. Can anyone else duplicate and/or get into this site?


#2 PhilTheThrill

PhilTheThrill

    Neowinian Senior

  • Joined: 28-November 03
  • Location: Canada
  • OS: Win 8.1
  • Phone: WP8

Posted 13 October 2012 - 14:42

Seems to work here.

Select Florida and then a new drop down appears below. Select the college and then a submit button appears

#3 OP jnelsoninjax

jnelsoninjax

    A custom title? Cool!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 16-December 07
  • Location: Jacksonville, FL
  • OS: Windows 7 Pro X64
  • Phone: Samsung Galaxy Exhibit SGH-T599N

Posted 13 October 2012 - 14:43

Nothing is showing after selecting Florida...

#4 PhilTheThrill

PhilTheThrill

    Neowinian Senior

  • Joined: 28-November 03
  • Location: Canada
  • OS: Win 8.1
  • Phone: WP8

Posted 13 October 2012 - 14:45

Im using chrome (version 22) and windows 7. nothing fancy. not sure why it wouldn't load on your machine

#5 vetDirtyLarry

DirtyLarry

    ®®\vers.12.vis.13.u.03.al\DL

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 31-August 03
  • Location: dirty jersey
  • OS: Win 8 | OS X 10.8.5 | Android 4.2.2
  • Phone: Galaxy S4

Posted 13 October 2012 - 15:00

Sounds like a cookies issue. Do you clear them by any chance?

#6 OP jnelsoninjax

jnelsoninjax

    A custom title? Cool!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 16-December 07
  • Location: Jacksonville, FL
  • OS: Windows 7 Pro X64
  • Phone: Samsung Galaxy Exhibit SGH-T599N

Posted 13 October 2012 - 17:26

Not lately I haven't, besides if the cookie was to blame then it should work in at least one of the browsers, right?

#7 cropcircles

cropcircles

    Neowinian

  • Joined: 31-October 04

Posted 14 October 2012 - 01:03

No problems here running SRWare Iron Version 22.0.1250.0 (160000)

#8 +BudMan

BudMan

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 86
  • Joined: 04-July 02
  • Location: Schaumburg, IL
  • OS: Win7, Vista, 2k3, 2k8, XP, Linux, FreeBSD, OSX, etc. etc.

Posted 16 October 2012 - 17:06

Well not having any problems here - but that url after you pick the fl in the first dropdown is a bit long

/webapp/wcs/stores/servlet/StoreFinderAJAX?requestType=INSTITUTESUS&pageType=FLGStoreCatalogDisplay&pageSubType=US&langId=-1&demoKey=d&stateProvinceId=FL

You running any security software that could bitch about urls like that?

I would boot a liveCD and try that.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!