6 posts in this topic

Posted

If I open Word with a protected document it shows it fine. If I open to a blank document or an unprotected one or unprotect the document I get a message about insufficient disk space or memory for the current font.

I have deleted the normal.dot template and that does not help. It does get recreated.

Any idea.

Also Chrome does not display certain fonts, or rather displays the text as blank in certain fonts of font sizes. I can copy an paste into notepad and the text appears fine. This happens on web pages and even in gmail. The text appears fine in IE.

I am using Windows 7, Word 2010, and Chrome Version 22.0.1229.94 m

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What hardware are you on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Dell Vostro 230

Intel Core 2 Duo CPU E8400@3.00 GHz

4.0 GB Memory

32 Bit OS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe some of your fonts are corrupted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe some of your fonts are corrupted.

Can I delete them all and then replace them easily. If so, how.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

FIXED!!!!!

Run sfc/scannow and it fixed the problem.

Dick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.