Jump to content



Photo

Need for Speed: Most Wanted

official nfs most wanted pc xbox ps3

  • Please log in to reply
211 replies to this topic

#46 TheLegendOfMart

TheLegendOfMart

    Neowinian Senior

  • 9,281 posts
  • Joined: 01-October 01
  • Location: England

Posted 30 October 2012 - 06:41

Sorry you arent allowed to talk about cracking games or piracy here. Ethically/morally I don't have an issue with it considering you actually paid for the game.


#47 Victor Rambo

Victor Rambo

    Neowinian Senior

  • 6,545 posts
  • Joined: 10-February 08

Posted 30 October 2012 - 06:43

To address the PC gamers, it could use some tweaking. Ran alright on my computer, with everything on high except for two settings on medium - ambient oclusion and geometry detail. I could throw everything on high but I did notice increased stuttering. Still, even with the settings I had on it did stutter a bit at times, but nothing as disasterous as say Undercover when it first came out. Quick PC specs: Q6600, Geforce GTX 670, 6 GB of RAM, running at 1280x1024. (I know, crap res. I will get a larger monitor soon.)


:o
I also turned down ambient occlusion and turned off motion blur.
Now I am getting average fps of 42-45 at 1920x1080 resolution (sometimes 55-60) :p

#48 Slammers

Slammers

    Neowinian

  • 1,208 posts
  • Joined: 30-April 08

Posted 30 October 2012 - 06:46

To address the PC gamers, it could use some tweaking. Ran alright on my computer, with everything on high except for two settings on medium - ambient oclusion and geometry detail. I could throw everything on high but I did notice increased stuttering. Still, even with the settings I had on it did stutter a bit at times, but nothing as disasterous as say Undercover when it first came out. Quick PC specs: Q6600, Geforce GTX 670, 6 GB of RAM, running at 1280x1024. (I know, crap res. I will get a larger monitor soon.)


Hoping it's your CPU bogging you down, itd be crazy if a 670 at that res. couldn't handle it on high. The 6600 will really hold you back on a small amount of games.

#49 Aaron Olive

Aaron Olive

    2011 27" iMac

  • 1,444 posts
  • Joined: 13-February 08
  • Location: Chicago, IL
  • OS: OS X 10.10 DP3

Posted 30 October 2012 - 06:47

:o
I also turned down ambient occlusion and turned off motion blur.
Now I am getting average fps of 42-45 at 1920x1080 resolution (sometimes 55-60) :p

Yup same problem i'm having, the fps fluctuation is driving me nuts, which makes controlling the car hard when moving at high speeds.

#50 +sanke1

sanke1

    Member

  • 2,827 posts
  • Joined: 07-October 07

Posted 30 October 2012 - 06:52

I can Only Play if VPN is from Taiwan.

Getting stuttering on GTX 670 with Latest Nvidia WHQL
CPU: i5 3550
RAM 8 GB 1866 Mhz
SSD

FPS is low if using 310 beta

Why are the roads always wet?

#51 OP Muhammad Farrukh

Muhammad Farrukh

    The End is Nigh

  • 7,621 posts
  • Joined: 15-August 11

Posted 30 October 2012 - 06:53

About to complete the freakin' pre-loading.
God, its talking ages for my slow connection to get it done

#52 Denis W.

Denis W.

    The True North!

  • 16,238 posts
  • Joined: 06-March 05
  • Location: Toronto, Ontario [CA]
  • OS: Windows 8 Pro and OS X Mavericks
  • Phone: iPhone 4S

Posted 30 October 2012 - 07:00

FPS is low if using 310 beta


Really? Versus the WHQL'ed 306.xx set?

I'll have a go at the game tomorrow, just updated the driver set on my PC. I'm sure if this game was similar to Hot Pursuit, they'll iron out performance issues soon.

Hoping it's your CPU bogging you down, itd be crazy if a 670 at that res. couldn't handle it on high. The 6600 will really hold you back on a small amount of games.


Wrong quoted person :p but yeah, it could very well be my aging CPU. In that case no biggie, I'm holding onto this hardware as long as I can before it bites virtual dust.

On the flipside, at least that gives you an idea of what they expect the baseline to be. If you have a five year old CPU like this and a decent GPU, then the game shouldn't struggle a whole lot.

#53 TheLegendOfMart

TheLegendOfMart

    Neowinian Senior

  • 9,281 posts
  • Joined: 01-October 01
  • Location: England

Posted 30 October 2012 - 07:19

Regretting getting it for PC, the performance is ridiculous.

I can play any game on high/ultra detail apart from this game, the framerate is all over the place, it bogs down then speeds up again. Should have just bought it on PS3 like I was going to.

I'm on Windows 8 if it makes a difference?

#54 lol51312

lol51312

    Neowinian

  • 67 posts
  • Joined: 01-July 12

Posted 30 October 2012 - 07:24

i am in black list 10 ;P

#55 +sanke1

sanke1

    Member

  • 2,827 posts
  • Joined: 07-October 07

Posted 30 October 2012 - 07:54

Horrible PC experience. The colors are so jarring and not eye friendly. Framerate is all over the place.

Winning the race is pot luck. You could be dominating the whole race but just this one traffic car slams you at the finish line and you loose the race. Has happened to me 3 times in 5 races. Annoying.

AI is rubberband as ever. Few glitches is Cops car jumping and spawning in front of me.

Inspite of having High-end GTX 670, I turned down Ambient Occlusion and shadows to have respectable gameplay.

#56 Slammers

Slammers

    Neowinian

  • 1,208 posts
  • Joined: 30-April 08

Posted 30 October 2012 - 08:47

Just tried on my 660 (non-ti) performance is pretty good with ambient occlusion and shadows on med, usually at 60 fps. Everything on high it dips down but never goes below 30 fps. The graphics are actually really nice.

#57 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • 5,160 posts
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 30 October 2012 - 12:35

I haven't had any performance issues at all on my i7-920, 6870 and 6gb of RAM. Definitely not a console port. Everything's on high except Ambient and Geometry Detail on Medium (default settings.)

And yes, I'm running Windows 8.

The game is weird. I love that Criterion never makes the same game as last time.

#58 Dane

Dane

    Neowinian Senior

  • 6,676 posts
  • Joined: 07-May 03
  • Location: PA, USA

Posted 30 October 2012 - 12:49

So worth it to buy? I may go out and buy it for 360 today.

#59 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • 5,160 posts
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 30 October 2012 - 13:30

So worth it to buy? I may go out and buy it for 360 today.

Absolutely. I'll be playing a long time. If only I could figure out how to shake the cops in this one :p

(I admit it, I suck. But it is new so there is that.)

#60 +sanke1

sanke1

    Member

  • 2,827 posts
  • Joined: 07-October 07

Posted 30 October 2012 - 14:54

I engage with police way too often. Loosing police becomes a chore.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!