Jump to content



Photo

Problem with Ghost PXE Server


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 netsurfer802

netsurfer802

    Neowinian

  • Joined: 27-September 10

Posted 16 November 2012 - 04:03

I'm trying to use Symantec Ghost v 2.5 PXE Server and I keep getting following come up in the error log:


11/15/2012 3:56 PM - Proxy: [00161725B388] (not found)
11/15/2012 3:56 PM - Proxy: [00161725B388] (not found)

On the other computer it says there's PXE timeout...
and that no image received.
I've created an image with Ghost which is an IMG file which I've loaded with the PXE Server
How can this be fixed?

Thanks in advanced for any helpful response.


#2 Dan~

Dan~

    Neowinian Senior

  • Joined: 21-May 03

Posted 16 November 2012 - 09:21

You could get a number for your PXE timeout, usually Exx something.

One quick test you can do before is disable any firewalls/av on the server as a test, becuse you must specifiy which ports to use as it's most likely blocking it.

Probably a DHCP error tbh

#3 OP netsurfer802

netsurfer802

    Neowinian

  • Joined: 27-September 10

Posted 17 November 2012 - 21:37

Is there an easier alternative to using Ghost for this...maybe something more up to date that doesn't ask to use a floppy drive?

#4 Swiftie

Swiftie

    Neowinian

  • Joined: 13-March 04
  • Location: London, UK

Posted 18 November 2012 - 16:13

Is there an easier alternative to using Ghost for this...maybe something more up to date that doesn't ask to use a floppy drive?


MDT 2012?

Haven't used CloneZilla extensively to recommend but perhaps that aswell.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!