Jump to content



Photo

How much RAM do you have installed?


  • Please log in to reply
113 replies to this topic

Poll: How much RAM In Your Workstation?

This is a public poll. Other members will be able to see which options you chose

How much RAM in your workstation?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#61 vetsanctified

sanctified

    Your order is meaningless. My chaos is significant.

  • Joined: 29-November 01
  • Location: ø
  • OS: OS X 10.9 and Xubuntu 14.04
  • Phone: iPhone 5 (very cheap second hand)

Posted 20 November 2012 - 12:37

14gb ddr3, soon to be 32. Always work with virtual machines and very high res photos.


#62 08993

08993

    It burns!

  • Joined: 23-January 02

Posted 20 November 2012 - 12:43

32Gb - of most use on Linux with /tmp mounted into RAM so I can build massive packages in there.

#63 Blackhearted

Blackhearted

    .....

  • Joined: 26-February 04
  • Location: Ohio
  • Phone: Samsung Galaxy S2 (VM)

Posted 20 November 2012 - 12:48

8GB(2x4GB) of DDR3-1600. Been thinking about bumping it up to 12GB lately since i find myself somewhat frequently using near to or slightly greater than 7 of my 8GB.

#64 Coagulated

Coagulated

    Neowinian

  • Joined: 15-September 10
  • Location: Newcastle upon Tyne

Posted 20 November 2012 - 12:52

16gb 1600mhz DDR3

I was only intending to buy 8gb (4 x 2) of G.Skill Ripjaw... and then I saw it was only £30 or so for 8gb... and well, I couldn't help myself at that price.

#65 cjaramillo88

cjaramillo88

    Neowinian

  • Joined: 16-December 03
  • Location: Quito - Ecuador
  • OS: Windows 7 - Windows 8 Release Preview - iOS 5.11
  • Phone: Blackberry 9300

Posted 20 November 2012 - 12:54

2x4GB DDR 1600Mhz - Laptop

#66 OP psyko_x

psyko_x

    Neowinian

  • Joined: 13-July 02

Posted 20 November 2012 - 14:03

I gotta say I'm pretty surprised by the poll results. I didn't expect so many people to have 16GB or more and wasn't sure if a single person would have more than 32GB. I guess we have a lot of power users on neowin.

Will be interesting to look at this post when people start talking about TB of RAM instead of GB :)

#67 Mark

Mark

    (: ollǝɥ

  • Joined: 22-October 04
  • Location: Derbyshire, UK

Posted 20 November 2012 - 14:07

4x2gb 1333mhz

#68 Crimson Rain

Crimson Rain

    Neowinian

  • Joined: 29-September 12
  • OS: Windows 8.1 x64
  • Phone: Lumia 1020 Yellow

Posted 20 November 2012 - 14:29

16GB.

Maxed up to ~8GB at once :/

#69 caerma

caerma

    Neowinian Senior

  • Joined: 06-January 02

Posted 20 November 2012 - 14:34

16gb

#70 vetDirtyLarry

DirtyLarry

    ®®\vers.12.vis.13.u.03.al\DL

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 31-August 03
  • Location: dirty jersey
  • OS: Win 8 | OS X 10.8.5 | Android 4.2.2
  • Phone: Galaxy S4

Posted 20 November 2012 - 14:38

6GB on my Gaming PC in Triple Channel.
I only really game on my machine, do not do any video or photo editing, and I recently thought about upgrading to 12GB of Ram, but every article I read from places I absolutely trust (tomshardware, guru of 3D) all say that 6GB is STILL plenty for even a gaming computer. I have never even come close to maxing out the RAM being used at any given time, so 6GB does me okay for now, and until it does not, I will keep it that way.

8GB on my Macbook Pro Retina
Pretty self explanatory there. Since OS X does handle Ram a bit differently than Windows, I do feel the more the better there.

#71 Pupik

Pupik

    Neowinian Senior

  • Joined: 09-December 05

Posted 20 November 2012 - 14:45

I gotta say I'm pretty surprised by the poll results. I didn't expect so many people to have 16GB or more and wasn't sure if a single person would have more than 32GB. I guess we have a lot of power users on neowin.

Will be interesting to look at this post when people start talking about TB of RAM instead of GB :)

Power user? A lot of it being un-used and wasted most of the time. It was just cheap enough to not buy.

Attached Images

  • Untitled.png


#72 +chconline

chconline

    I review, not promote.

  • Joined: 20-August 04
  • Location: Calgary, AB, Canada

Posted 20 November 2012 - 15:35

4x8GB (32GB) in my main desktop and 2x8GB (16GB) in my ThinkPad T420.

#73 +djdanster

djdanster

    Neowin elite

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 28-October 08
  • Location: England, Great Britain
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S4 White Frost

Posted 20 November 2012 - 15:38

128GB

Spoiler


#74 Atsuma

Atsuma

    Neowinian

  • Joined: 19-June 04
  • Location: TN

Posted 20 November 2012 - 15:44

PC: 16 DDR3
Server 1: 48 DDR3
Server 2: 144GB DDR3

#75 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 20 November 2012 - 18:18

MainPC:16GB Corsiar XMS3 DDR3 1600
Second PC: 4GB Corsiar XMS2 DDR2
Third PC: 4GB G.Skill DDR2