Jump to content



Photo

Neowin: A speed bump on the Information Superhighway.

bug

  • Please log in to reply
125 replies to this topic

#76 Brandon C.

Brandon C.

    IRC King

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-January 05
  • Location: Eastern Iowa
  • OS: Windows 8, Ubuntu 13.04
  • Phone: SGSII R760

Posted 03 December 2012 - 01:26

I don't know about you, but I wouldn't trust mods with access to prune/clean the database. That's a task reserved for Admins and Developers IMO.


I don't think he means moderators. We have no access to the database.


#77 Yusuf M.

Yusuf M.

  • Joined: 25-May 04
  • Location: Toronto, ON
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5 (Android 4.4.2)

Posted 03 December 2012 - 01:29

Although I haven't encountered any speed issues with browsing or posting, I'm hopeful that the upgrade to IPB 3.4 will make things a little faster.

#78 1941

1941

    Banned

  • Joined: 17-July 06

Posted 03 December 2012 - 02:02

To say we don't know about the issue at hand is a bit sad. We do, its just don't think anyone currently knows what the cause of it is or how to fix it.


Open up a ticket with IPB :woot:

#79 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 03 December 2012 - 02:07

Open up a ticket with IPB :woot:


Yes, Please do, I've had excellent support from them

#80 Rich-E

Rich-E

    No you cannot has cheezburger

  • Joined: 17-February 02
  • Location: Sydney, AU
  • OS: Mac OS X & Windows 7

Posted 03 December 2012 - 02:46

^^ What these guys have said (if the Admins haven't done this already). If IPB is a paid for product, then wouldn't Invision have a responsibility to ensure it is working as designed and identify flaws? I'm aware of the tweaks and additions made by the Admins here to the board, but it shouldn't prevent IPB support from suggesting things that could be at fault.

If IPB is still as widely used as I think it is, they must have the experience from other customers to be able to assist in diagnosing issues such as performance.

Also, I've never noticed problems with loading on the board (or the time taken to post this actually).

#81 cork1958

cork1958

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 04-October 02

Posted 03 December 2012 - 03:04

Could not agree more that this site and posting to it are totally unbearable and has been for months now, for me!

Only visit here once in the morning and MAYBE once at night, where as I used to visit here MANY times a day.

I've had it take as long as 9 minutes to post once!!

#82 TheExperiment

TheExperiment

    Starry

  • Joined: 11-October 03
  • Location: Elsewhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 03 December 2012 - 03:16

Usually when I have speed issues clearing my cache seems to fix it up.

It was horrible in Chrome sometimes.

#83 Biotoxic_hazard_835

Biotoxic_hazard_835

    Neowinian Medic

  • Joined: 22-January 07
  • Location: Bayamon, Puerto Rico

Posted 03 December 2012 - 03:20

I have seen the speed issue in the forums from time to time but it's nothing to write home about. Besides I don't see why he is complaining, he is receiving this great site for free and if I am not mistaken Neowin is tech and help forum not a Nascar racetrack. If he wants to leave may he have a nice day and a wonderful life wherever he decides to go.

#84 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 03 December 2012 - 03:29

Neowin is tech and help forum not a Nascar racetrack.


VROOOOOOM!!!!!!!!!

Posted Image

#85 Roger H.

Roger H.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 20
  • Joined: 18-August 01
  • Location: NYC & Germany
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5

Posted 03 December 2012 - 03:45

FYI - Forums running just fine for me, the actual browsing and all that seems to load fine......

.... except "Saving post" still kills me it seems when trying to post. Doing it on this post now for this reply and it just gets stuck there. Had to copy the text, refresh the page then paste it then post and it flew right through.

(Windows 8 and IE10).

#86 *RedBull*

*RedBull*

    skippy de do da

  • Joined: 30-March 06
  • Location: Everywhere and No where
  • OS: Windows 8 professional
  • Phone: Android

Posted 03 December 2012 - 03:47

There's no button to like posts in the mobile view what happened?


Also I get the lag in posting often as well.

#87 +Brando212

Brando212

    Causer of disasters

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 15-April 10
  • Location: right behind you
  • OS: OS X Mavricks, Windows 7/8.1 Pro
  • Phone: Sony Xperia ZL

Posted 03 December 2012 - 03:49

There's no button to like posts in the mobile view what happened?


Also I get the lag in posting often as well.

there's no button to like posts at all right now

they're going around disabling and enabling things to try and figure everything out

#88 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA
  • OS: Windows 7

Posted 03 December 2012 - 03:49

There's no button to like posts in the mobile view what happened?


Also I get the lag in posting often as well.


Redmak disabled the reputation system for now.

Edit: I haven't experienced any of the slow loading except for the "saving post" as Shotta mentioned. But at least currently, it's instantaneous.

#89 Biotoxic_hazard_835

Biotoxic_hazard_835

    Neowinian Medic

  • Joined: 22-January 07
  • Location: Bayamon, Puerto Rico

Posted 03 December 2012 - 04:15

VROOOOOOM!!!!!!!!!

Posted Image


LOL

VROOOOOOM!!!!!!!!!

Posted Image


LOL

#90 *RedBull*

*RedBull*

    skippy de do da

  • Joined: 30-March 06
  • Location: Everywhere and No where
  • OS: Windows 8 professional
  • Phone: Android

Posted 03 December 2012 - 04:16

I agree double lol. :D



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!