Jump to content



Photo

Auto login doesn't work for me

win8

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Stylez Ray.

Stylez Ray.

    There's only one legend.

  • Joined: 01-October 02

Posted 03 December 2012 - 11:14

Hey guys,


as I am the only person using my notebook I tried to auto login into my account but it doesn't work.
I know there are many guides out there and this is actually pretty easy as I was doing it on every Windows version yet, but this this it is giving me a hard time...

For example, I used this guide http://www.eightforu...-8-startup.html

I mean you can't do anything wrong but I am still prompted to enter my password every boot...
This is how my netplwiz looks like:

Posted Image

You can clearly see the box is unticked and I already entered my password. I also tried both user accounts but none works...I would rather prefer to log into my ony account but it doesn't matter (the one in the middle)


#2 TPreston

TPreston

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 18-July 12
  • Location: Ireland
  • OS: Windows 8.1 Enterprise & Server 2012R2/08R2 Datacenter
  • Phone: Nokia Lumia 1520

Posted 03 December 2012 - 11:23

Use this http://technet.micro...s/bb963905.aspx instead of leaving the unencrypted password in the registry

#3 OP Stylez Ray.

Stylez Ray.

    There's only one legend.

  • Joined: 01-October 02

Posted 03 December 2012 - 11:34

Well, thanks for the help but it still doesn't work...
I just noticed that my captions buttons are weird and don't match with the visual style, I tried some VS but I always have those ugly symbols...wonder where this comes from?!