Jump to content



Photo

Problems w/ COD4


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 crazzy88ss

crazzy88ss

    Neowinian Senior

  • Joined: 24-July 05
  • Location: CA, USA

Posted 28 December 2012 - 03:51

I had to send my iMac back to have it's seagate HDD replaced under a recall so I'm stuck w/ my macbook for a while.



I copied my COD player profile to the appropriate folder ( User>Library>App Support>COD4>Players>Profiles)



Problem 1


When trying to load the multiplayer game, it says that my stats couldn't be loaded and were reset.



Problem 2


I'm dealing w/ the issue for now and created a new profile. I'm being booted from servers for "Punkbuster" issues. This wasn't a problem before; I don't understand the issue.



Any ideas?




#2 1941

1941

    Banned

  • Joined: 17-July 06

Posted 28 December 2012 - 17:22

My player profile is locates in the program file C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\Profile but I am using Windows.

#3 OP crazzy88ss

crazzy88ss

    Neowinian Senior

  • Joined: 24-July 05
  • Location: CA, USA

Posted 29 December 2012 - 01:50

My player profile is locates in the program file C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\Profile but I am using Windows.


It's set up a bit different on OSX.

#4 Colin McGregor

Colin McGregor

    Neowinian Senior

  • Joined: 02-September 11
  • Location: Ontario, Canada
  • OS: Windows 8 x64, Gentoo x64 Sometimes
  • Phone: Samsung Ativ S WP8

Posted 29 December 2012 - 02:09

Is the save file somehow locked to the other computer in any way? I haven't used a mac in ages but that could be something that's triggering punkbuster.

edit: ok I looked up your issue on bing and even though its for a pc it could be the same for mac. Apparently some dude was having issues with COD4 savefile and someone said theres a call of duty profile backup app. ill link the article. The article has links to the windows version but im sure bing or google can point you to a mac version of it.

http://answers.yahoo...14130609AALXSf2

#5 OP crazzy88ss

crazzy88ss

    Neowinian Senior

  • Joined: 24-July 05
  • Location: CA, USA

Posted 29 December 2012 - 20:45

Well I did searches before I came here and I found that you should be able to simply copy the profile folder from one computer to the other. Nobody had issues with doing that.

I couldn't find any OSX related back up software after searching.