Jump to content



Photo

A comment of mine was deleted from a news post


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 Elliot B.

Elliot B.

    Over 12 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 13 January 2013 - 22:20

http://www.neogamr.n...ortress-2-sales

I posted a comment on this post a few hours ago. Something along the lines of "It's been 18 months already? :o"

It has since been deleted.

Any idea why?


#2 xendrome

xendrome

    In God We Trust; All Others We Monitor

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 05-December 01
  • OS: Windows 8.1 Pro x64

Posted 13 January 2013 - 22:28

Well the story was only posted about 1 hour ago and I just did a "Show Deleted Comments" and it isn't there, maybe it never posted properly, or you have the wrong story?

#3 OP Elliot B.

Elliot B.

    Over 12 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 13 January 2013 - 22:30

Well the story was only posted about 1 hour ago and I just did a "Show Deleted Comments" and it isn't there, maybe it never posted properly, or you have the wrong story?

I'm sure it was posted over an hour ago.

Also, I bookmark every article on Neowin I reply to so I can check for replies to my comments, because it doesn't have an e-mail notification system. It was definitely there the first time I went back to it, around 20 minutes later.

#4 OP Elliot B.

Elliot B.

    Over 12 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 13 January 2013 - 22:42

Well this is showing Deleted, and none show up, but the article post time just switch to 2 hours ago in the title, so it's only 2 hours old now.

<image snipped>

Then I apologize, sorry :/

#5 Charisma

Charisma

    e-1337-ist

  • Joined: 02-May 10
  • Location: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha

Posted 13 January 2013 - 22:45

Also, there *is* a setting under Notifications for you to be alerted when people reply to your comments/threads.
Annnddd the "my content" section shows all the threads you've posted in too, with a star beside the ones that have had further comments since yours.

#6 OP Elliot B.

Elliot B.

    Over 12 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 13 January 2013 - 22:46

Also, there *is* a setting under Notifications for you to be alerted when people reply to your comments/threads.
Annnddd the "my content" section shows all the threads you've posted in too, with a star beside the ones that have had further comments since yours.

I haven't been able to find a way to get e-mail notifications when someone replies to my comments to a news post.

#7 Charisma

Charisma

    e-1337-ist

  • Joined: 02-May 10
  • Location: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha

Posted 13 January 2013 - 22:51

My Settings > Notification Options:

Posted Image

As long as you have the right email address set up, that should work. And tick the box to "auto-follow topics I reply to" (forgot to highlight that in the screenshot).

#8 DaveLegg

DaveLegg

    Coderator at heart

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 31-October 04
  • Location: Oxford, UK

Posted 13 January 2013 - 22:52

Comments != topics

#9 Charisma

Charisma

    e-1337-ist

  • Joined: 02-May 10
  • Location: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha

Posted 13 January 2013 - 22:55

Comments != topics

Ah, right.
There is a section further down though on that same screen, to "Notify me of replies to comments I make on the front page."

#10 OP Elliot B.

Elliot B.

    Over 12 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 14 January 2013 - 19:43

Just checked. Everything it set to e-mail, and has been for many years. Never received an e-mail when a new post reply is replied to, though.

#11 Charisma

Charisma

    e-1337-ist

  • Joined: 02-May 10
  • Location: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha

Posted 14 January 2013 - 20:00

Can you confirm that the email address you have associated with your account is correct? And the emails aren't going to spam folder or anything?

#12 OP Elliot B.

Elliot B.

    Over 12 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 14 January 2013 - 20:01

Can you confirm that the email address you have associated with your account is correct? And the emails aren't going to spam folder or anything?

100%. I've been receiving forum reply notifications from here for 10+ years.

#13 Charisma

Charisma

    e-1337-ist

  • Joined: 02-May 10
  • Location: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha

Posted 14 January 2013 - 20:04

Hmm. No idea then.
DEVS! *waves arms frantically*

#14 Xoligy

Xoligy

    Neowinian

  • Joined: 09-May 10

Posted 14 January 2013 - 20:07

Have you tried turning it off and back on again? :p

#15 +BeLGaRaTh

BeLGaRaTh

    Been here since year .

  • Joined: 09-August 01
  • Location: Liverpool, England Name: John
  • OS: WIn 7 Pro x64
  • Phone: Samsung Galaxy S3

Posted 14 January 2013 - 20:14

Sorry to but in, but I too have had the same issue for months with no notifications, all is ticked on the list mentioned above for settings. It's either all or nothing as far as notifications are concerned, if set to offline you get none, if set to immediate you get spammed to death, there is no happy medium :(

This still happens after a new system build and obviously a fresh login :(