Jump to content



Photo

A comment of mine was deleted from a news post


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 64
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 15 January 2013 - 09:21

Well if you have notifications set to appear on the forums immediately (inline) AND via email, it might be that email notifications are simply not sent because the system delivered it while you were online in the forums?


#17 Jeston

Jeston

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 07-July 05
  • Location: Las Cruces, NM, US

Posted 15 January 2013 - 09:37

Well if you have notifications set to appear on the forums immediately (inline) AND via email, it might be that email notifications are simply not sent because the system delivered it while you were online in the forums?


Is there an option for immediate (inline) notifications for notifications other than PMs?

#18 OP Elliot B.

Elliot B.

    Over 12 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 15 January 2013 - 09:39

Well if you have notifications set to appear on the forums immediately (inline) AND via email, it might be that email notifications are simply not sent because the system delivered it while you were online in the forums?

I've never seen an in-line notification. In fact, I didn't know these were possible either :s

#19 Dan~

Dan~

    Neowinian Senior

  • Joined: 21-May 03

Posted 16 January 2013 - 12:55

Are you sure it was deleted? I find Neowin is pretty rubbish when posting, which is the message boards fault

#20 xendrome

xendrome

    In God We Trust; All Others We Monitor

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 05-December 01
  • OS: Windows 8.1 Pro x64

Posted 16 January 2013 - 13:11

Are you sure it was deleted? I find Neowin is pretty rubbish when posting, which is the message boards fault


Yeah as said earlier in the topic, it wasn't deleted, there is no history of it being actually posted or deleted, so it's likely a connection/lag/forum issue at that time.