Jump to content



Photo

Start Menu "Computer" Says "3".

win7

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Sir Topham Hatt

Sir Topham Hatt

    A Very Talented Individual

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 02-November 03
  • Location: Island of Sodor, UK

Posted 12 February 2013 - 16:22

Clicking on the START button opens the menu but since I can remember, the "Computer" word has been changed to a "3".

This is also present in explorer.

Does anyone know how to fix?

Attached Images

  • Image1.jpg



#2 Astra.Xtreme

Astra.Xtreme

    Electrical Engineer

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 02-January 04
  • Location: Milwaukee, WI

Posted 12 February 2013 - 16:23

Right click>Rename?

#3 OP Sir Topham Hatt

Sir Topham Hatt

    A Very Talented Individual

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 02-November 03
  • Location: Island of Sodor, UK

Posted 12 February 2013 - 16:24

Well I didn't know you could do that :p

Must have been one of the kitties that renamed it ;)

#4 +warwagon

warwagon

    Only you can prevent forest fires.

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 30-November 01
  • Location: Iowa

Posted 12 February 2013 - 16:25

Can you right click and rename it? Damn I got beat!! I had to find a windows 7 machine around me first to test it before making the suggestion! doh!

#5 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 12 February 2013 - 16:29

beat me to it