Jump to content



Photo

Simcity 5 Beta 2


  • Please log in to reply
93 replies to this topic

#1 MDboyz

MDboyz

    Neowinian

  • Joined: 16-November 01

Posted 16 February 2013 - 19:42

Anyone got the key for SimCity 5 beta 2 yet? ...

I didn't get any yet, so I guess they didn't pick me.


#2 +China Republic

China Republic

    Neowinian

  • Joined: 23-July 13
  • Location: United States
  • OS: OS X Yosemite
  • Phone: iPhone 6

Posted 16 February 2013 - 19:45

I didn't get a key either but my dad got one :(

#3 Dane

Dane

    Neowinian Senior

  • Joined: 07-May 03
  • Location: PA, USA

Posted 16 February 2013 - 19:53

Was in the first, and didnt get a key this time.

#4 OP MDboyz

MDboyz

    Neowinian

  • Joined: 16-November 01

Posted 16 February 2013 - 20:11

Same here. I was in the first one, but not this one. I guess they mostly send out for people who pre-order the game.

#5 Crisp

Crisp

    To infinity and beyond

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 06-May 10
  • Location: 127.0.0.1

Posted 16 February 2013 - 20:13

Was in first, and got a key for the second. Same stuff really, hour long beta demo for 2 days again. You get to build two cities this time.

#6 Zippo7

Zippo7

    Neowinian

  • Joined: 17-November 09

Posted 16 February 2013 - 20:13

I got a key but the game is buggy as hell, sometime the turotial wont load, other it loads but all the icons are missing to build things. I have yet to be able to actualy start a city it allways errors with "You cant create a city at this time". It looks like EA's online DRM crap is going to make this game worthless.

#7 .Neo

.Neo

    Generic User

  • Joined: 14-September 05
  • Location: Amsterdam, NL
  • OS: OS X Mavericks
  • Phone: iPhone 5s

Posted 16 February 2013 - 20:16

I got one. But too bad the beta isn't available for OS X. I'll just wait for the real thing and give it a spin on my new maxed out 27-inch iMac. Really wonder how it will run.

#8 OP MDboyz

MDboyz

    Neowinian

  • Joined: 16-November 01

Posted 16 February 2013 - 20:18

If you don't play it, can I have it?

I got one. But too bad the beta isn't available for OS X. I'll just wait for the real thing and give it a spin on my new maxed out 27-inch iMac. Really wonder how it will run.



#9 ajcdotme

ajcdotme

    General Nitwit

  • Joined: 17-November 11
  • Location: Ligonier, PA
  • OS: OSX, Centos 6, Ubuntu, SmartOS, Windows Server
  • Phone: Nokia Lumia 822

Posted 16 February 2013 - 20:30

i wouldn't mind a key if anyone isn't going to use theirs. been looking forward to this and wasn't selected.

#10 TheLegendOfMart

TheLegendOfMart

    Neowinian Senior

  • Joined: 01-October 01
  • Location: England

Posted 16 February 2013 - 20:43

I got a key but the game is buggy as hell, sometime the turotial wont load, other it loads but all the icons are missing to build things. I have yet to be able to actualy start a city it allways errors with "You cant create a city at this time". It looks like EA's online DRM crap is going to make this game worthless.

It's a beta, they are stress testing servers.

#11 Dane

Dane

    Neowinian Senior

  • Joined: 07-May 03
  • Location: PA, USA

Posted 16 February 2013 - 20:55

If anyone has a key they dont want, i'll take one!

#12 +China Republic

China Republic

    Neowinian

  • Joined: 23-July 13
  • Location: United States
  • OS: OS X Yosemite
  • Phone: iPhone 6

Posted 16 February 2013 - 20:59

I will take one as well if anyone doesn't want the key for the beta or if you already play the 1st beta I didn't really play much of simcity 5 for the first beta so I would like a key for this one, Just send the key through PM, thx.

#13 kiddingguy

kiddingguy

    ^ Nikki, my dreambabe!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 09-September 03
  • Location: .nl
  • OS: Windows 8.1 Pro (twice)

Posted 16 February 2013 - 21:23

Cannot a create a new city. I guess it's too busy on their servers.
Hmm... wondering if this cloud thingy is a good one..., since this is only a limited Beta and not all SC-players are connected.

#14 .Neo

.Neo

    Generic User

  • Joined: 14-September 05
  • Location: Amsterdam, NL
  • OS: OS X Mavericks
  • Phone: iPhone 5s

Posted 16 February 2013 - 22:00

If you don't play it, can I have it?

The serial number is already attached to my Origin account. Otherwise I definitely would have given it to you.

#15 ShadowMajestic

ShadowMajestic

    Neowinian Senior

  • Joined: 16-April 10
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8 Pro 64bit
  • Phone: Nokia Lumia 920

Posted 16 February 2013 - 22:06

didnt get a key last time, did get a key now :D



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!