Jump to content



Photo

WP - Change Market


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 AlexMagik

AlexMagik

    Over the Top

  • Joined: 09-October 03
  • Location: China
  • OS: MacOS X

Posted 28 February 2013 - 02:39

Hi,
i've a lumia 920, and i'm using my live account for it. It got locked to China market (sim card is chinese), but i would prefer to use US market as i don't read chinese anyway.
There is any way to change it and fix it on US market for the store?


#2 Yusuf M.

Yusuf M.

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 25-May 04
  • Location: Toronto, ON
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: OnePlus One 64GB

Posted 28 February 2013 - 04:52

Have you tried changing your region and restarting? You can do it by going to: Settings > language+region.

#3 OP AlexMagik

AlexMagik

    Over the Top

  • Joined: 09-October 03
  • Location: China
  • OS: MacOS X

Posted 28 February 2013 - 07:03

doesn't work, it's already US everywhere.

#4 ingramator

ingramator

    Hacker

  • Joined: 04-July 12
  • OS: Windows 7/8, OSX 10.8, Linux/UNIX/BSD
  • Phone: Lumia 920, iPhone 5, GS3

Posted 28 February 2013 - 07:28

Not exactly sure if you can do it on Windows Phone, I know they now let you change your location every 3 months on Xbox LIVE so give that a try and see if it shifts over. http://support.xbox....t/change-region

Good luck man and have fun with the 920!

#5 OP AlexMagik

AlexMagik

    Over the Top

  • Joined: 09-October 03
  • Location: China
  • OS: MacOS X

Posted 28 February 2013 - 13:34

didn't work either ingramator... thanks for the tip, tried but nothing...

#6 BajiRav

BajiRav

    Neowinian Senior

  • Joined: 15-July 04
  • Location: Xbox, where am I?
  • OS: Windows 8.1, Windows 8
  • Phone: Lumia 920

Posted 28 February 2013 - 17:30

you will most likely need to reset the phone I think :/

#7 Yusuf M.

Yusuf M.

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 25-May 04
  • Location: Toronto, ON
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: OnePlus One 64GB

Posted 01 March 2013 - 18:45

you will most likely need to reset the phone I think :/

I was going to mention that in my last post but I was hoping a simple region change would do the trick.

#8 BajiRav

BajiRav

    Neowinian Senior

  • Joined: 15-July 04
  • Location: Xbox, where am I?
  • OS: Windows 8.1, Windows 8
  • Phone: Lumia 920

Posted 01 March 2013 - 19:31

I was going to mention that in my last post but I was hoping a simple region change would do the trick.

I am not really sure though, just a guess. I think OP is better off asking https://twitter.com/WinPhoneSupport



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!