Jump to content



Photo

Crysis 3 help plzz


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Ra Ja

Ra Ja

    Neowinian

  • 4 posts
  • Joined: 27-February 13

Posted 02 March 2013 - 06:04

below attachment has my lap config so can i run crysis 3 on this config relply plzzzz


System Information
------------------
Machine name: MR_ANDERSON-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130104-1431)

System Manufacturer: Dell Inc.
System Model: Studio 1450
BIOS: Ver 1.00PARTTBL}
Processor: Intel® Core™2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4060MB RAM
Page File: 2675MB used, 5444MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7601.17514 64bit Unicode

---------------
Display Devices
---------------
Card name: ATI Mobility Radeon HD 540v
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: ATI display adapter (0x9553)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_02E81028&REV_00
Display Memory: 2279 MB
Dedicated Memory: 505 MB
Shared Memory: 1774 MB
Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: unknown
Monitor Id: LGD018B
Native Mode: 1366 x 768(p) (59.973Hz)
Output Type: Internal
Driver Name: atiumd64.dll,atidxx64.dll,atiumdag,atidxx32,atiumdva,atiumd6a.cap,atitmm64.dll
Driver File Version: 8.14.0010.0716 (English)
Driver Version: 8.683.2.1000
DDI Version: 10.1
Driver Model: WDDM 1.1
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 1/18/2010 16:15:50, 4684288 bytes

D3D9 Overlay: Not Supported
DXVA-HD: Not Supported
DDraw Status: Enabled
D3D Status: Enabled
AGP Status: Enabled

Attached Files




#2 King Joffrey

King Joffrey

    Neowinian

  • 352 posts
  • Joined: 12-March 09

Posted 02 March 2013 - 06:17

Your graphic card is dx 10.1 and if i remeber Crysis 3 is dx 11 only!

#3 Billus

Billus

    Neowinian Senior

  • 1,837 posts
  • Joined: 11-August 09
  • Location: Brisbane, Australia

Posted 02 March 2013 - 06:19

I doubt it would be a very pleasant experience. If you have a console I'd reccomend playing it on that.

Your graphic card is dx 10.1 and if i remeber Crysis 3 is dx 11 only!


There is a petition going around for DX9/10 hardware owners so perhaps Crysis 3 will be supported (eventually, however unlikely) in the future. But you're right, won't work on no DX11 cards.

#4 Vvo

Vvo

    nom! nom! nom! Hug a fluffy dolphin!

  • 309 posts
  • Joined: 28-November 10
  • Location: fluffyland
  • OS: Windows 7/Windows 8/Windows 8.1/Windows XP/ Linux
  • Phone: Samsung Vibrant (android 4.4.4 KK L-Droid 3.0.1)

Posted 02 March 2013 - 06:28

you laptop's definitely a no-go for crysis 3

#5 Colicab

Colicab

    DGDesign

  • 4,185 posts
  • Joined: 25-May 03
  • Location: Glasgow Scotland

Posted 02 March 2013 - 08:55

Hate when people posts these threads, im sorry but go check the minimum system requirements via google/crytek website. Its not that hard and if you cant tell what specs mean then you need to learn.

Not to menntion you posted this question twice already in the Crysis 3 thread.

http://www.neowin.ne...t__p__595546740

and

http://www.neowin.ne...t__p__595546576