Jump to content



Photo

AMD Catalyst 13.3 BETA 2 (12.100.17.0 March 14)

amd drivers 13.3b2

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 15 March 2013 - 19:41

FEATURE HIGHLIGHTS OF CATALYST 13.3 BETA:
  • Improves performance in Far Cry 3 up to 5 percent
  • Improve performance in Sim City 4 up to 16 percent
  • Improves latency performance issues seen in Tomb Raider and Hitman Absolution
  • Resolves slight corruption seen in Tomb Raider with TressFX enabled for CrossFire and single GPU configurations

Build Info:
12.10.17-130314a-154593E-ATI
DriverVer=03/14/2013, 12.100.17.0000
Catalyst: 13.3
CCC: 2013.0314.1701.28699
D3D: 9.14.10.0968
OGL: 6.14.10.12172
OCL: 10.0.1124.2


Download (Win Vista/7/8 x86/x64)
http://www2.ati.com/..._13.3_beta2.exe


#2 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 15 March 2013 - 19:42

SimCity 4 huh? The one released in 2003? Timely :D

#3 OP Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 15 March 2013 - 19:44

SimCity 4 huh? The one released in 2003? Timely :D


:laugh: Quicker than some of their fixes

#4 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 16 March 2013 - 03:31

Well, don't know if it's been hotfixed since then but the CCC didn't install for me.

#5 OP Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 16 March 2013 - 03:50

Installed for me although I did get a Windows Installer crash part way through, didn't seem to cause any problems though

#6 Luc2k

Luc2k

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 16-May 09

Posted 16 March 2013 - 05:01

:laugh: Quicker than some of their fixes


Their changelog page says it's the new simcity.

#7 Pupik

Pupik

    Neowinian Senior

  • Joined: 09-December 05

Posted 16 March 2013 - 05:19

Well, don't know if it's been hotfixed since then but the CCC didn't install for me.

On what OS? No problems here on Wind 7 64bit with 7950.
Installed without any issues. Found it a bit weird that these are dated older than the 13.2 beta 7 ones.

#8 Xahid

Xahid

    Anokha Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 04-November 01
  • OS: Windows 7 Ultimate

Posted 16 March 2013 - 05:40

Here, it says, release date is 15th March.

http://support.amd.c...iw_vista64.aspx

#9 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 16 March 2013 - 06:49

On what OS? No problems here on Wind 7 64bit with 7950.
Installed without any issues. Found it a bit weird that these are dated older than the 13.2 beta 7 ones.

hint
<--
:D

#10 DudeBro

DudeBro

    /人◕ ‿‿ ◕人\

  • Joined: 30-July 05
  • Location: California, USA

Posted 16 March 2013 - 07:38

Installed fine here using Windows 8 x64 and a 7950. Upgraded from 13.2 beta 7. I just installed over them. Didn't uninstall old drivers first or use drivercleaner and such. Never really had problems doing it that way since forever.

But if you do have install problems, I guess you should do a clean install. Google "how to properly uninstall amd drivers". Also, don't use the standalone AMD Catalyst uninstall utility. It's not compatible with Win8.

#11 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 16 March 2013 - 07:41

Really? I just used it fine.

And then the install worked fine, so there you go.

#12 DudeBro

DudeBro

    /人◕ ‿‿ ◕人\

  • Joined: 30-July 05
  • Location: California, USA

Posted 16 March 2013 - 08:34

Really? I just used it fine.

And then the install worked fine, so there you go.

Interesting... did you use this http://sites.amd.com...ll-utility.aspx ? It's known to corrupt some system files and mess up power options, safe mode, personalization options, etc. If you did and have no problems then you might have dodged a bullet.

#13 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 16 March 2013 - 08:55

Interesting... did you use this http://sites.amd.com...ll-utility.aspx ? It's known to corrupt some system files and mess up power options, safe mode, personalization options, etc. If you did and have no problems then you might have dodged a bullet.

I just used the Catalyst Install Manager built into every driver install :p 'Express Uninstall All AMD Software'...I've never had any reason to use a separate cleaner

(And no, didn't realize you meant something else entirely earlier.)

#14 OP Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 16 March 2013 - 12:57

I just install over the top of the old driver, then check device manager to make sure the new driver is in use

I only remove the old one if I'm having problems with it / after the new install

#15 +Livin in a box

Livin in a box

    Oh man. I shot Marvin in the face.

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 03-January 09
  • Location: Warrington, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: HTC One M8

Posted 16 March 2013 - 14:09

Strange, I always thought that unless you did uninstall old drivers you were bound to run into problems. D:

The new drivers seem to be working fine anyway, not noticed any large improvements on the games I play; probably because they're not mentioned in the changelog. :p