Jump to content



Photo

New Hum Posting Machine !

asus windows 7 premium problems already

  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#16 tsupersonic

tsupersonic

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 30-September 06
  • Location: USA
  • OS: Win. 8.1 Pro. x64/Mac OS X
  • Phone: iPhone 5S/Nexus 5

Posted 10 April 2013 - 21:05

Don't order a 7200 rpm drive, honestly, it's not really worth the effort to upgrade from 5400 rpm. The best investment you can make for any modern computer is a SSD ;)


#17 OP Hum

Hum

    totally wAcKed

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 05-October 03
  • Location: Odder Space
  • OS: Windows XP, 7

Posted 10 April 2013 - 21:35

Got Firefox installed.

Was playing with Windows Updates -- I think all those would days to dowmload and install, if I got them all. :s

#18 Arceles

Arceles

    Time Craymel

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-November 09
  • Location: 4th dimmension.
  • OS: Win 7 Ultimate / Win 8.1 Pro (With Start Menu Start8, otherwise is UNUSABLE) / Android 4.1.2 Jelly Bean
  • Phone: XT890 Motorola RAZRi (x86 processor)

Posted 10 April 2013 - 23:12

Congratulations man, keep the news coming up! :D according to the model that laptop has

Intel® Core™ i7 2670QM/2630QM Processor
NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM

And that means good gaming on it :D

#19 OP Hum

Hum

    totally wAcKed

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 05-October 03
  • Location: Odder Space
  • OS: Windows XP, 7

Posted 10 April 2013 - 23:31

^ Thanks.

What the heck .... I thought this was 4 cores ... why do I see 8 :|

Attached Images

  • taskManager.png


#20 firey

firey

    F͎̗͉͎͈͑͡ȉ͎̣̐́ṙ͖̺͕͙̓̌è̤̞͉̟̲͇̍̍̾̓ͥͅy͓̍̎̌̏̒

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 30-October 05
  • Location: Ontario, Canada
  • OS: Windows 7
  • Phone: Android (4.1.2)

Posted 10 April 2013 - 23:33

^ Thanks.

What the heck .... I thought this was 4 cores ... why do I see 8 :|


Its quad core with 4 cpu threads. Consider it 4.4 core

#21 Carbon Fiber

Carbon Fiber

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 26-March 10
  • Location: EU
  • OS: Win 8.1 x64
  • Phone: Android 4.4.2

Posted 10 April 2013 - 23:36

That's cores vs logical processors ;)

#22 OP Hum

Hum

    totally wAcKed

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 05-October 03
  • Location: Odder Space
  • OS: Windows XP, 7

Posted 10 April 2013 - 23:38

^ Why 8 columns/windows ... ?

I am absolutely amazed how cool this beast is staying .... my netbook can toast bread !

#23 Carbon Fiber

Carbon Fiber

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 26-March 10
  • Location: EU
  • OS: Win 8.1 x64
  • Phone: Android 4.4.2

Posted 10 April 2013 - 23:40

For every logical processor there is, a graph is displayed ;)
In Windows 8 they are combined to one graph (but you can choose to display each logical processor seperatly).

#24 McKay

McKay

    Neowinian Stallion

  • Joined: 29-August 10
  • Location: 308 Negra Arroyo Lane
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: LG G3

Posted 10 April 2013 - 23:49

Hum, I preferred your desktop.

Posted Image

#25 tsupersonic

tsupersonic

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 30-September 06
  • Location: USA
  • OS: Win. 8.1 Pro. x64/Mac OS X
  • Phone: iPhone 5S/Nexus 5

Posted 10 April 2013 - 23:55

^ Thanks.

What the heck .... I thought this was 4 cores ... why do I see 8 :|

Hyperthreading.

#26 OP Hum

Hum

    totally wAcKed

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 05-October 03
  • Location: Odder Space
  • OS: Windows XP, 7

Posted 11 April 2013 - 00:00

I can play youtube videos, and surf Neowin at the same time !

Absolutely unfrigginbelievable ! :woot:

*emerges from cave*

#27 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 11 April 2013 - 00:03

Congratulations on your new toy, Hum. I expect some great posting from you now.

#28 Vvo

Vvo

    nom! nom! nom! Hug a fluffy dolphin!

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 28-November 10
  • Location: fluffyland
  • OS: Windows 7/Windows 8/Windows 8.1/Windows XP/ Linux
  • Phone: Samsung Vibrant (android 4.4.4 KK DU v7.7)

Posted 11 April 2013 - 14:53

Try playing some games like battlefield 3 or HOTS on it, Hum

#29 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 11 April 2013 - 14:58

Congrats Hum! (Y)

#30 AJerman

AJerman

    Boomer Sooner!

  • Joined: 24-July 02
  • Location: Raleigh, NC
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5

Posted 11 April 2013 - 15:50

^ Could be. This laptop is supposed to be 'refurbished' -- dosen't seem they checked it over too well.

Oh, and they other guy is right -- Product Key is under the laptop --- I am too excited to remember that it's the same with my netbook.


Here's hoping the Key works ....


And every other laptop ever built. :laugh: Just teasin ya.

Sounds like a pretty nice laptop though. I could use an upgrade in the laptop department as I no longer even use my old 2008 Macbook anymore (need to replace the LCD). I find that I work on computers so much during the day at work that all I want to do when I get home on a computer is browse the web for a little while and watch some tv/movies, so I've just been using one HTPC.

Hum on his new PC:

Posted Image

Thanks for causing me to waste the last hour resizing that gif to under 500K so I could use it on my work instant messenger, hahahaha.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!