Jump to content



Photo
explorer windows 8 office 2010 ribbon windows 7 dialogs enhanced

88 replies to this topic

#61 Gabee8

Gabee8

    Neowinian

  • Joined: 06-April 10

Posted 06 August 2013 - 19:37

 

Hello Great work! :)

Please new build enable set other language (If is possible). I translate hungary lang. Thanks Gabee.

 

Or set Tab's name in string table and perfomance tab graph names ex.: Memory, Disk...

I want to translate task manager :D




#62 llvlleeks

llvlleeks

    Resident One Post Wonder

  • Joined: 24-August 13

Posted 24 August 2013 - 14:36

I must say that I have fallen in love with this task manager. It may not be as functional as some of the others, but dang it's easy on the eyes lol.

 

I did, however, experience an odd bug. After leaving the program open for quite some time monitoring network activity, it suddenly stopped reading/graphing any network data from my network adapter. I'm running on Windows 7 64 bit running the latest (0.9.1.6) alpha 64 bit version. Any ideas?



#63 spyhunter88

spyhunter88

    Neowinian

  • Joined: 11-May 13

Posted 02 September 2013 - 13:07

Hello, I use 0.9.1.6 Alpha (June26-2013)x64 version. I choose to Run As Admin but the Title of Network is -1% everytime. In my case:

- I have wireless and ethernet but use wireless only.

- Windows 7 Pro 64bit.

 

Why it show Window Media Play is Not responding while it's playing well. :D

And others are many UI element in child of Task that doesn't need to show. :D

 

Others are OK. Great app.



#64 OP Hanrui

Hanrui

    Neowinian

  • Joined: 13-February 13
  • OS: windows

Posted 21 September 2013 - 00:02

Update! September 21  2013  

 

Fixed a problem that network usage in the header is displayed as "-1%."

Double-click to open the  "process roperties" dialog box   (preliminary)
Store Strings into String Table resource
... 
 

   

Download 

 

http://pan.baidu.com...BC Task Manager

 

OR

 

https://skydrive.liv...4EDEA1D4D20!200

 

 

Attached File  DBCTaskman(Sep 21-2013)x86.zip   385.44KB   103 downloads

Attached File  DBCTaskman(Sep 21-2013)x64.zip   450.57KB   279 downloads



#65 Gabee8

Gabee8

    Neowinian

  • Joined: 06-April 10

Posted 22 September 2013 - 16:58

My Hungarian translate:

http://tandemradio.h...Taskman_hun.zip

Thanks!



#66 OP Hanrui

Hanrui

    Neowinian

  • Joined: 13-February 13
  • OS: windows

Posted 24 September 2013 - 01:37

Update! September 24  2013  

 

Attached File  DBCTaskman(Sep 24-2013)x86.zip   385.73KB   142 downloads

Attached File  DBCTaskman(Sep 24-2013)x64.zip   451.14KB   337 downloads



#67 NMGNeowin

NMGNeowin

    Neowinian

  • Joined: 06-October 13

Posted 06 October 2013 - 16:35

Please add the option to hit the delete key when on the details tab to end the selected process.



#68 NMGNeowin

NMGNeowin

    Neowinian

  • Joined: 06-October 13

Posted 07 October 2013 - 11:50

Actually, could you allow delete key shortcuts on every tab.



#69 OP Hanrui

Hanrui

    Neowinian

  • Joined: 13-February 13
  • OS: windows

Posted 10 October 2013 - 15:30

Update! Oct  10  2013  
 
dtm01.jpg
 

  • show modules an handles of  a preocess
  • save screenshot
  • save Processes list to a txt or html file 
  •  use hot key:Delete to terminate   a preocess

                  ....

 

dtm02.jpg

 

dtm03.jpg

 

dtm04.jpg

 

dtm05.jpg

 

dtm06.jpg

 

]dtm07.jpg

 

 

Download 

 

Attached File  DBCTaskman(Oct 10-2013)x64.zip   693.01KB   677 downloads

Attached File  DBCTaskman(Oct 10-2013)x86.zip   597.29KB   271 downloads



#70 jad_chidiac

jad_chidiac

    Resident One Post Wonder

  • Joined: 11-October 13

Posted 11 October 2013 - 20:38

the performance tab keeps saying "the parameter is incorrect" is there any solution ? please help



#71 but_who_cares

but_who_cares

    Neowinian

  • Joined: 14-May 13

Posted 12 October 2013 - 19:09

hello again mr. Hanrui

some errors running at w7 x64 sp1

 

here they are

 

 

0hae.png

 

OvKkoFr.png

 

rCTrUqN.png

 

p0jg.png



#72 Carbon Fiber

Carbon Fiber

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 26-March 10
  • Location: EU
  • OS: Win 8 x64

Posted 12 October 2013 - 19:32

Good job on creating this, very useful! :)

 

No issues found so far..  :)

 

Any way to replace the 'default' task manager with this one?

 

Some issues:

 

vtgt.png

 

The network background is red, should be 'darker orange', no?

 

gfu2.png

 

CPU is not reporting correctly and the network transfer speed is not correct as well

 

nypw.png



#73 OP Hanrui

Hanrui

    Neowinian

  • Joined: 13-February 13
  • OS: windows

Posted 13 October 2013 - 15:11

hello again mr. Hanrui

some errors running at w7 x64 sp1

 

here they are

 

 

 

 

Delete  DBCTaskman.cfg  ,and try again. Helpful? ?????



#74 but_who_cares

but_who_cares

    Neowinian

  • Joined: 14-May 13

Posted 13 October 2013 - 19:15

Delete  DBCTaskman.cfg  ,and try again. Helpful? ?????

Oh yes! Magic!

c:



#75 Tai

Tai

    kensai

  • Joined: 18-August 01
  • Location: UK

Posted 14 October 2013 - 12:17

latest 0.9.2.1 on my x64Win7Sp1 gives me a "Whoops" window when I click on the performance tab, then the program freezes

 

I deleted the CFG file and tried again but same result

 

... back to previous build for now ...





Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!