Jump to content



Photo
explorer windows 8 office 2010 ribbon windows 7 dialogs enhanced

108 replies to this topic

#61 Gabee8

Gabee8

    Neowinian

  • Joined: 06-April 10

Posted 06 August 2013 - 19:37

 

Hello Great work! :)

Please new build enable set other language (If is possible). I translate hungary lang. Thanks Gabee.

 

Or set Tab's name in string table and perfomance tab graph names ex.: Memory, Disk...

I want to translate task manager :D




#62 llvlleeks

llvlleeks

    Resident One Post Wonder

  • Joined: 24-August 13

Posted 24 August 2013 - 14:36

I must say that I have fallen in love with this task manager. It may not be as functional as some of the others, but dang it's easy on the eyes lol.

 

I did, however, experience an odd bug. After leaving the program open for quite some time monitoring network activity, it suddenly stopped reading/graphing any network data from my network adapter. I'm running on Windows 7 64 bit running the latest (0.9.1.6) alpha 64 bit version. Any ideas?



#63 spyhunter88

spyhunter88

    Neowinian

  • Joined: 11-May 13

Posted 02 September 2013 - 13:07

Hello, I use 0.9.1.6 Alpha (June26-2013)x64 version. I choose to Run As Admin but the Title of Network is -1% everytime. In my case:

- I have wireless and ethernet but use wireless only.

- Windows 7 Pro 64bit.

 

Why it show Window Media Play is Not responding while it's playing well. :D

And others are many UI element in child of Task that doesn't need to show. :D

 

Others are OK. Great app.



#64 OP Hanrui

Hanrui

    Neowinian

  • Joined: 13-February 13
  • OS: windows

Posted 21 September 2013 - 00:02

Update! September 21  2013  

 

Fixed a problem that network usage in the header is displayed as "-1%."

Double-click to open the  "process roperties" dialog box   (preliminary)
Store Strings into String Table resource
... 
 

   

Download 

 

http://pan.baidu.com...BC Task Manager

 

OR

 

https://skydrive.liv...4EDEA1D4D20!200

 

 

Attached File  DBCTaskman(Sep 21-2013)x86.zip   385.44KB   131 downloads

Attached File  DBCTaskman(Sep 21-2013)x64.zip   450.57KB   345 downloads



#65 Gabee8

Gabee8

    Neowinian

  • Joined: 06-April 10

Posted 22 September 2013 - 16:58

My Hungarian translate:

http://tandemradio.h...Taskman_hun.zip

Thanks!



#66 OP Hanrui

Hanrui

    Neowinian

  • Joined: 13-February 13
  • OS: windows

Posted 24 September 2013 - 01:37

Update! September 24  2013  

 

Attached File  DBCTaskman(Sep 24-2013)x86.zip   385.73KB   158 downloads

Attached File  DBCTaskman(Sep 24-2013)x64.zip   451.14KB   395 downloads



#67 NMGNeowin

NMGNeowin

    Neowinian

  • Joined: 06-October 13

Posted 06 October 2013 - 16:35

Please add the option to hit the delete key when on the details tab to end the selected process.



#68 NMGNeowin

NMGNeowin

    Neowinian

  • Joined: 06-October 13

Posted 07 October 2013 - 11:50

Actually, could you allow delete key shortcuts on every tab.



#69 OP Hanrui

Hanrui

    Neowinian

  • Joined: 13-February 13
  • OS: windows

Posted 10 October 2013 - 15:30

Update! Oct  10  2013  
 
dtm01.jpg
 

  • show modules an handles of  a preocess
  • save screenshot
  • save Processes list to a txt or html file 
  •  use hot key:Delete to terminate   a preocess

                  ....

 

dtm02.jpg

 

dtm03.jpg

 

dtm04.jpg

 

dtm05.jpg

 

dtm06.jpg

 

]dtm07.jpg

 

 

Download 

 

Attached File  DBCTaskman(Oct 10-2013)x64.zip   693.01KB   866 downloads

Attached File  DBCTaskman(Oct 10-2013)x86.zip   597.29KB   363 downloads



#70 jad_chidiac

jad_chidiac

    Resident One Post Wonder

  • Joined: 11-October 13

Posted 11 October 2013 - 20:38

the performance tab keeps saying "the parameter is incorrect" is there any solution ? please help



#71 but_who_cares

but_who_cares

    Neowinian

  • Joined: 14-May 13

Posted 12 October 2013 - 19:09

hello again mr. Hanrui

some errors running at w7 x64 sp1

 

here they are

 

 

0hae.png

 

OvKkoFr.png

 

rCTrUqN.png

 

p0jg.png



#72 Carbon Fiber

Carbon Fiber

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 26-March 10
  • Location: EU
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Google Nexus 5

Posted 12 October 2013 - 19:32

Good job on creating this, very useful! :)

 

No issues found so far..  :)

 

Any way to replace the 'default' task manager with this one?

 

Some issues:

 

vtgt.png

 

The network background is red, should be 'darker orange', no?

 

gfu2.png

 

CPU is not reporting correctly and the network transfer speed is not correct as well

 

nypw.png



#73 OP Hanrui

Hanrui

    Neowinian

  • Joined: 13-February 13
  • OS: windows

Posted 13 October 2013 - 15:11

hello again mr. Hanrui

some errors running at w7 x64 sp1

 

here they are

 

 

 

 

Delete  DBCTaskman.cfg  ,and try again. Helpful? ?????



#74 but_who_cares

but_who_cares

    Neowinian

  • Joined: 14-May 13

Posted 13 October 2013 - 19:15

Delete  DBCTaskman.cfg  ,and try again. Helpful? ?????

Oh yes! Magic!

c:



#75 Tai

Tai

    kensai

  • Joined: 18-August 01
  • Location: UK

Posted 14 October 2013 - 12:17

latest 0.9.2.1 on my x64Win7Sp1 gives me a "Whoops" window when I click on the performance tab, then the program freezes

 

I deleted the CFG file and tried again but same result

 

... back to previous build for now ...