Sign in to follow this  
Followers 0

146 posts in this topic

Posted

Feels really snappy! I like the improvements. Soon as I get my beloved Darkside back things will be perfect :D

 

thanks for all the hard work, you guys, this is great :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah, feels snappy to me too. Everything still has that new car smell, which I like. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yeah i would have to say that the page load times are notably faster than they have been for rather some time. (also no more page load issues from Chrome Dev)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Neowin is running terribly slow here with pages not always loading, am i the only 1 seeing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

everywhere else seems to be fine but this "Site Announcements" forum keeps marking a bunch of things unread even after marking the entire section read or going through each thread

 

edit: actually never mind, it's everything, not just this section. and many threads take me to the first post when i select "go to unread"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah, feels snappy to me too. Everything still has that new car smell, which I like. :)

You have a better sniffer than I do.

 

Is the Like button gone permanently ?

 

Can we still put the Topic sections in the order we want ?

 

My settings for this are gone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Neowin is running terribly slow here with pages not always loading, am i the only 1 seeing this?

 

 

Same here. Really bad at times. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Neowin is running terribly slow here with pages not always loading, am i the only 1 seeing this?

To be expected as they work to port over and continue adding back lost features.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Neowin is running terribly slow here with pages not always loading, am i the only 1 seeing this?

Yes, only for you, cuz no one likes you Charlie Brown. :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did the feature where you can pin your favorite sub forums go away? Or did they just make it harder to get to?

 

Edit: Nevermind they showed up right after i posted this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Love it, the useless bar at the top of the forms with facebook and twatter links is gone too

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I miss the favorite forum feature! My top forums were at the top of the forum list. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Love it, the useless bar at the top of the forms with facebook and twatter links is gone too

 

I suspect it'll be back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Be patient. :)

 

It's going to take a few days to add back all of the features that you love and rely on, but it will happen.

 

Meanwhile, I want to thank Marcel for his tireless efforts in the upgrade. Great Work (Y)

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Be patient. :)

 

It's going to take a few days to add back all of the features that you love and rely on, but it will happen.

 

Meanwhile, I want to thank Marcel for his tireless efforts in the upgrade. Great Work (Y)

Fully agreed. Thanks to the development team for a relatively painless upgrade. :beer:

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The full editor now works in IE10, thanks very much.

 

YouTube videos embedded in posts still won't render in IE10 though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

forum getting slow of late :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The full editor now works in IE10, thanks very much.

 

YouTube videos embedded in posts still won't render in IE10 though.

This is known. Use special bbcode dropdown top left of the editor and select add media, then it will embed.

 

Fixed Join date, lots of other stuff (see Site & Forum Issues).

I suspect it'll be back.

We moved it into the sidebar and dropped BPN link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is known. Use special bbcode dropdown top left of the editor and select add media, then it will embed.

 

Fixed Join date, lots of other stuff (see Site & Forum Issues).

 

Awesome. Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.