Jump to content



Photo

Embedded tweets don't show up in a post

Answered Go to the full post bug

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Yusuf M.

Yusuf M.

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 25-May 04
  • Location: Toronto, ON
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: OnePlus One 64GB

Posted 26 June 2013 - 17:03

It doesn't show up in Firefox 22, Chrome 27, and IE10.

 



Best Answer Steven P. , 26 June 2013 - 21:04

Fixed.

Go to the full post



#2 MightyJordan

MightyJordan

    Lunatic Fringe

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 15-January 06
  • Location: Plymouth, England
  • OS: Windows 8.1 Pro x64
  • Phone: Google Nexus 5 32GB

Posted 26 June 2013 - 17:10

Yeah, it's been like this ever since the last update took place. The new quote system is a bit gimped too (mainly trying to add something after a quote; it ends up inside the quote, even when compiling from scratch with BBCode).



#3 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 26 June 2013 - 21:04   Best Answer

Fixed.



#4 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 26 June 2013 - 21:12

Yeah, it's been like this ever since the last update took place. The new quote system is a bit gimped too (mainly trying to add something after a quote; it ends up inside the quote, even when compiling from scratch with BBCode).

It works fine in Chrome 27, now if you start using beta/dev versions then I'm not surprised :p



#5 MightyJordan

MightyJordan

    Lunatic Fringe

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 15-January 06
  • Location: Plymouth, England
  • OS: Windows 8.1 Pro x64
  • Phone: Google Nexus 5 32GB

Posted 26 June 2013 - 22:42

It works fine in Chrome 27, now if you start using beta/dev versions then I'm not surprised :p

 

Nope, I'm on Chrome 27 too. :p



#6 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 17
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 26 June 2013 - 23:34

Doesn't work on mobile either. Or has it never worked on mobile? ><

Posted on mobile

#7 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 27 June 2013 - 07:02

Doesn't work on mobile either. Or has it never worked on mobile? ><

Posted on mobile

Try it now.