Jump to content



Photo

Gigabyte GA-Z77X-UD5H-WB ATX LGA1155


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 dlf

dlf

    Neowinian

  • Joined: 02-June 04

Posted 03 July 2013 - 22:44

Bought a (Gigabyte GA-Z77X-UD5H-WB ATX LGA1155) motherboard that supports Bluetooth in the hope that I could use Bluetooth items (wiimote, PS3 controller, keyboard, mouse, etc). I have install the drivers from the CD that came with the motherboard, I have tried Gigabytes from the website but device manager just says 'unknown device' which I presume is the Bluetooth. I have both antennas connected. How could I rectify this?




#2 Andre S.

Andre S.

    Asik

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 26-October 05

Posted 04 July 2013 - 01:08

I have no clue, but a good place to ask is at overclock.net forums. The Gigabyte community there is fantastic. http://www.overclock...el-motherboards



#3 Phouchg

Phouchg

    has stopped responding

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 28-March 11

Posted 04 July 2013 - 03:25

Have you connected the Wi-Fi expansion card also to the USB header with the provided USB cable?

Attached Images

  • Z77X-UD5H Oblique 2_575px.png


#4 OP dlf

dlf

    Neowinian

  • Joined: 02-June 04

Posted 04 July 2013 - 03:31

I wouldn't be posting from the computer if I couldn't connect to wifi . . . Seems we left the F_USB un connected, we thought it might have something to do with USB devices, and we couldn't think where the other end went. It is first build.