Jump to content



Photo

Trouble using Pic Thread

Answered Go to the full post bug question

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 +Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 26 July 2013 - 03:57

Hi how are you, hope you're feeling well,

I just noticed a bug of some sort in the 2013 Random Pictures Thread

Please see screenshots

 

 

Image1.jpg

 

Image2.jpg

 

I don't know why this is happening, I know of the 2MB limit to upload per post, but the file I was trying to upload was 1.5

I've added the source as a txt in case it is needed :)

 

Attached File  NeowinRPT.txt   127.23KB   17 downloads



Best Answer Steven P. , 31 July 2013 - 08:44

Fixed.

Go to the full post



#2 Draconian Guppy

Draconian Guppy

    LippyZillaD Council

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 22-August 04
  • Location: Neowin

Posted 26 July 2013 - 03:58

Oh i gave up on this error months ago :/  I'm to lazy/tired to search for my own issue, but it was the same... Nite mate, gotta be up at 4am!



#3 OP +Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 26 July 2013 - 03:59

Oh i gave up on this error months ago :/  I'm to lazy/tired to search for my own issue, but it was the same... Nite mate, gotta be up at 4am!

ok bud, night



#4 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 26 July 2013 - 06:14

Maybe change the name of the file? I don't know?



#5 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 26 July 2013 - 06:21

Dush, I think it's about time you learn how to use an external hosting site, instead of attaching everything. Just go to an image hosting site such as Imgur, copy and upload the URL. Mess around with it for a while and see how easy it really is. :)



#6 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 26 July 2013 - 06:22

Marshall I actually encourage members to use our own attachment system because external hosts don't always work :p



#7 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 26 July 2013 - 06:23

Marshall I actually encourage members to use our own attachment system because external hosts don't always work :p

 

Fine, I'll host my TB's worth of pics through you. :D



#8 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 26 July 2013 - 06:32

imgur is fine, but some people use hosts that have hotlink protection and that's annoying lol



#9 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 26 July 2013 - 06:36

Yeah I agree, I can see your point of hosting it on site vs.externally.  It's frustrating to see the god awful "Image not found" or "no hot-linking" image. :)



#10 OP +Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 26 July 2013 - 22:00

whoa there, I didn't mean to start a fight

*grabs popcorn*



#11 +LimeMaster

LimeMaster

    LippyZillaD Council ( ͡° ͜ʖ ͡°)

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 28-August 10
  • Location: On a laptop
  • OS: Windows 8.1 Pro RTM with Media Center x64
  • Phone: Nokia Lumia 920

Posted 26 July 2013 - 22:11

Wait, there's an attachment system on this forum. :o



#12 OP +Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 26 July 2013 - 22:18

Dush, I think it's about time you learn how to use an external hosting site, instead of attaching everything. Just go to an image hosting site such as Imgur, copy and upload the URL. Mess around with it for a while and see how easy it really is. :)

I respect what you have to say bud :) I just find it easier to save and re up to the site (that and I never know when I'll be kicked off from MY PC, the one I bought, built, and set up in MY bedroom by my wife )

where's the cry smiley gone??



#13 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 26 July 2013 - 22:22

Hey, whatever works for you! ;)

 

:cry:  <-----cry smiley



#14 OP +Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 26 July 2013 - 22:30

Hey, whatever works for you! ;)

 

:cry:  <-----cry smiley

Wierd, it's not showing up at all in the little smiley box for me.....



#15 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 26 July 2013 - 22:43

Wierd, it's not showing up at all in the little smiley box for me.....

 

Just hit the code in then. :cry :  :D





Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!