Jump to content



Photo
windows 8.1 rtm

  • Please log in to reply
87 replies to this topic

Poll: Windows 8.1 RTM

This is a public poll. Other members will be able to see which options you chose

Would you install Leaked Windows 8.1 RTM and use it as everyday OS?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#31 firey

firey

    F͎̗͉͎͈͑͡ȉ͎̣̐́ṙ͖̺͕͙̓̌è̤̞͉̟̲͇̍̍̾̓ͥͅy͓̍̎̌̏̒

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 30-October 05
  • Location: Alberta, Canada
  • OS: Windows 7
  • Phone: Android (4.4.2)

Posted 29 August 2013 - 23:14

Nope.  Didn't install 8 in the first place.  Have no intentions of using 8.1 outside of a VM used to ensure software I write is compatible.




#32 mrp04

mrp04

    Neowinian Senior

  • Joined: 10-June 04

Posted 29 August 2013 - 23:19

Sweet the WIN+X menu now has "Network Connections" in there by default! They didn't add "Devices and Printers" though so I'm still going to have to modify the Win+X menu. Luckily the old Win+X Menu Editor works in 8.1 without requiring an update.



#33 Grinch

Grinch

    Developer

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 26-September 09
  • Location: Wisconsin
  • OS: Windows 8.1.1 | WP8.1.1
  • Phone: Nokia Lumia 925

Posted 29 August 2013 - 23:24

Sweet the WIN+X menu now has "Network Connections" in there by default! They didn't add "Devices and Printers" though so I'm still going to have to modify the Win+X menu. Luckily the old Win+X Menu Editor works in 8.1 without requiring an update.


Network Connections is there for me on the 8.1 Preview, haven't modified it at all. Unless you are comparing from 8 and not 8.1 Preview. :s

#34 mrp04

mrp04

    Neowinian Senior

  • Joined: 10-June 04

Posted 29 August 2013 - 23:30

Network Connections is there for me on the 8.1 Preview, haven't modified it at all. Unless you are comparing from 8 and not 8.1 Preview. :s

 

Yeah, I'm saying it's there now. I think that's the one that wasn't there on 8.0. I always add two, device and printers and one other and I thought it was network connections.



#35 jamwheat

jamwheat

    Just Me....

  • Joined: 14-June 10

Posted 29 August 2013 - 23:43

Couldn't have said it better. It'd be really cool if I could just use my free WMC key to use 8.1. Without hacks/workarounds, after all, it was a free upgrade key. But hey, that's just my opinion. I'm extremely interested to see how well it would run on my hardware, because I have both 32 bit and 64 bit systems, and I have used 8 successfully on my 64 bit system. It's sort of a toss up for me right now.

I am using my WMC key with the 8.1 preview with no problems.



#36 menifred

menifred

    Conquérant de la lumière

  • Joined: 01-August 12
  • Location: Albany, NY
  • OS: Windows 8.1 Pro with Media Center x64
  • Phone: Lumia 1020 Black (8.10.14147.180)

Posted 29 August 2013 - 23:51

Considering the source of the leaks, It's pretty safe to say that these ISO's weren't tampered with if you get them from the source however. I'm already using it as my production OS on my system and it runs smooth and no hiccups, activated and everything. Seems pretty squeaky clean compared to the 8.1 Preview build. 

 

About to do a clean install too, already tried on a spare hard drive and it works like a Charm.



#37 Raa

Raa

    Resident president

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 03-April 02
  • Location: NSW, Australia

Posted 30 August 2013 - 00:01

A public poll? Heh.

 

 

Bottom line? I'd be hesitant to install any leak without some word from an official source. (Usually in the form of a MD5 hash)



#38 OP badb0y

badb0y

    I'm Bad!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 10-April 09
  • Location: NY

Posted 30 August 2013 - 01:19



A public poll? Heh.


Bottom line? I'd be hesitant to install any leak without some word from an official source. (Usually in the form of a MD5 hash)


Yup and according to this poll quite a lot people installed leaked RTM ;)

#39 LUTZIFER

LUTZIFER

    Resident Evil

  • Joined: 09-January 02
  • Location: Vancouver Island, BC CANADA
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: Google Nexus 4

Posted 30 August 2013 - 01:26

Yeah I'll probably give it a shot when I can find a copy.



#40 OP badb0y

badb0y

    I'm Bad!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 10-April 09
  • Location: NY

Posted 30 August 2013 - 02:29

Just installed it using my Legit win 8 key and it works perfectly, scanned using Norton, malwarebytes and Defender....nothing suspicious found :p



#41 Grinch

Grinch

    Developer

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 26-September 09
  • Location: Wisconsin
  • OS: Windows 8.1.1 | WP8.1.1
  • Phone: Nokia Lumia 925

Posted 30 August 2013 - 02:40

Just installed it using my Legit win 8 key and it works perfectly, scanned using Norton, malwarebytes and Defender....nothing suspicious found :p

Well the leak is from Wzor, he's well known in the leaking community and has always provided clean and untouched ISOs.



#42 subcld

subcld

    Neowinian

  • Joined: 18-June 11
  • Location: mercury
  • OS: windows 8.1 Pro
  • Phone: Lumia 720 + 520

Posted 30 August 2013 - 02:40

Waiting for Official Release



#43 Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 30 August 2013 - 04:24

I voted yes, but that's partly because I have a spare hard drive and I wanted to see for myself if a certain 'rumour' was in fact true or not

before anyone asks, no I won't say which rumour.



#44 +InsaneNutter

InsaneNutter

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 15-March 03
  • Location: Yorkshire, England
  • OS: Windows 8.1 & OSX 10.9
  • Phone: OnePlus One

Posted 30 August 2013 - 08:55

If there was an en-gb iso and a SHA1 posted up by someone at Microsoft, like what happened with Windows 7 then yes I would.

 

However i'm happy to wait for now, i'm running the 8.1 preview anyway which is working fine. I can wait another 49 days to format.



#45 Nick H.

Nick H.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 15
  • Joined: 28-June 04
  • Location: Switzerland

Posted 30 August 2013 - 08:59

No, I wouldn't. Ultimately because I'm not a fan of the OS, but also because I'm not sure what kind of support it would receive if I were to enter in to problems. I would install it on a secondary machine though to mess around with if I wanted it.

Voted no.