Sign in to follow this  
Followers 0

[Wordpress] IE fails to load images

20 posts in this topic

Posted

So irritating, doing a site for my friends bar and having this issue where IE fails to load images.  Keep pressing refresh and you'll see.

 

IE is the ONLY browser with this issue!

 

http://sherylsclub175.com/

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seems to work on IE11 with tracking protection on

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seems to work on IE11 with tracking protection on

Yeah with compatibility mode the images load but butchers the rest of the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I didn't use compatibility mode

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Works fine here. IE 10, Win 8 x64, compatibility mode is not on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Don't know why but get rid of the background image. Looks bad!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Don't know why but get rid of the background image. Looks bad!

Sorry, I disagree. It looks great. It gives it that "Poster on the wall" look. Something you see in a lot of bars.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Works fine here. IE 10, Win 8 x64, compatibility mode is not on.

Theres no way!  Press refresh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Don't know why but get rid of the background image. Looks bad!

I'm open to suggestions

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Which image specifically fails to load???

 

IE11 fine here...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Which image specifically fails to load???

 

IE11 fine here...

The article images.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You should be getting something like this happening.

post-196550-0-35508000-1380132580.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yep, some aren't loading. It's random though - it's not always the same images that fail to load.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yep, some aren't loading. It's random though - it's not always the same images that fail to load.

Yes you can see!  Its the damnest thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I like solid or small repeating pattern for background on websites. It makes me this of 90s.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The article images.

 

I tried Windows 7 IE10 and it also seems rendering article images fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Theres no way!  Press refresh!

I am serious :-) they work. I just pressed refresh 10 times in a row and all images are showing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am serious :-) they work. I just pressed refresh 10 times in a row and all images are showing

Its really hit n miss.  I bet if you clear your cache it will guaranteed screw up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Its really hit n miss.  I bet if you clear your cache it will guaranteed screw up.

I cleared cache and deleted history, cookies, temp files and reset IE deleting all user settings. Went to your site and the only image that did not show up is the Sep 20 beer sampling. Than I pressed F5. Most images did not show. Weird. than I pressed F5 few more times and sometimes images would show and sometimes not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah I'm just at a loss for words.  Stupid Browser

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.