Jump to content



Photo

Linux System Stats Script - Version 2.2.1 Released

linux; stats

118 replies to this topic

#106 Mindovermaster

Mindovermaster

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 25-January 07
  • Location: /USA/Wisconsin/
  • OS: Debian 7.1
  • Phone: Samsung Galaxy SIII

Posted 05 October 2014 - 16:42

I get this:

 

TwDHUjs.png

 

Can you fix the garbage on bottom? Had to do it several times to capture the whole thing.




#107 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 17
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 06 October 2014 - 07:27

the version bit? (guessing as cant see the image at work :))

 

yeah no probs, i must admit i added that in to check it was working and forgot to take it back out :)

 

will do it tonight



#108 Mindovermaster

Mindovermaster

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 25-January 07
  • Location: /USA/Wisconsin/
  • OS: Debian 7.1
  • Phone: Samsung Galaxy SIII

Posted 06 October 2014 - 11:45

No, the Top Process

Top Process (by memory use): /usr/lib/iceweasel/iceweasel --sm-config-prefix /iceweasel-05lqPu/ --sm-client-id 22dbe9648-9711-4465-a981-fe00a1ea7672 --screen 0


#109 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 17
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 06 October 2014 - 20:00

How do you propose i stop it grabbing your top process lol

 

what would you rather it did?



#110 Mindovermaster

Mindovermaster

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 25-January 07
  • Location: /USA/Wisconsin/
  • OS: Debian 7.1
  • Phone: Samsung Galaxy SIII

Posted 06 October 2014 - 20:40

It used to say just "IceWeasel", not all the other folders.



#111 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 17
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 07 October 2014 - 10:20

ok i can have a look but that is the actual process

 

It has done this from the start of stats, nothing has changed in this release



#112 simplezz

simplezz

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 8
  • Joined: 01-February 12

Posted 08 October 2014 - 18:05

How do you propose i stop it grabbing your top process lol
 
what would you rather it did?

Just parse out the last part of the path token. So everything after the last / until you encounter white space. Or even better, display the program then its path like:
Top Process (by memory use): Program (path)
But exclude the parameter list. Or if you do keep it, limit ellipsis it.

#113 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 17
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 08 October 2014 - 19:22

yeah i have had it just grab as far as

/usr/lib/iceweasel/iceweasel

Simplezz i will look into your suggestion though



#114 +Majesticmerc

Majesticmerc

    Resident Idealist

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 24-August 05
  • Location: United Kingdom
  • OS: Arch Linux / Win 7
  • Phone: HTC One X

Posted 06 April 2015 - 17:52

Haggis could you confirm if there has been a release v2.2.2 of the stats script? I've had a comment on the Arch AUR asking me to update the PKGBUILD, however other than a 2.2.2 version number change about 6 months ago, I haven't seen anything.

Thanks.

#115 ArtistX

ArtistX

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 14-November 12
  • OS: Windows 8.1 Pro x64 - Windows 7 Ultimate SP1 x64

Posted 05 May 2015 - 11:57

Why has the gentoo option been removed from your script? I can see the logo is in the folder,  I submitted a patch to add support for Gentoo  seems the stats.pl file has been reverted back



#116 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 17
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 14 May 2015 - 10:48

Hmmm i will check this

 

did you send the patch to Karl?



#117 ArtistX

ArtistX

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 14-November 12
  • OS: Windows 8.1 Pro x64 - Windows 7 Ultimate SP1 x64

Posted 14 May 2015 - 10:54

Yes, and I can see from one of the revisions that it was all removed, not a big issue really



#118 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 17
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 14 May 2015 - 10:55

pop it across to me and i will add it back in :)



#119 ArtistX

ArtistX

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 14-November 12
  • OS: Windows 8.1 Pro x64 - Windows 7 Ultimate SP1 x64

Posted 14 May 2015 - 11:00

I don't actually have the original patch anymore, and when I did try to reverse the changes made, Gentoo gave me nothing but issues about it, the current version works fine, the host name and all the other parts are found fine, it just spits out

 

Linux : Unknown

 

and shows the Penguin Ascii

 

As I say not a big issue, was thinking of moving to a new distro as building everything is a pain in the bum due to it taking forever :/ 

 

I was just curious mainly :p

 

I would post a screen shot but laptop is in for its yearly clean up - gotta love free insurance :D