Jump to content



Photo

IE11 Issues with Neowin

bug

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 Atomic Wanderer Chicken

Atomic Wanderer Chicken

    Assistant Special Agent Chicken in charge

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 20-August 12
  • Location: Black Mesa Research Facility, USA
  • OS: Windows 95 with Microsoft Plus
  • Phone: Motorola MicroTAC Elite

Posted 18 October 2013 - 22:06

After updating to Windows 8.1 and with the new IE11, I am having issues with Neowin. When I upload a photo, it has 6 files skip notices with nonsense symbols. I try uploading a second time and it works, but I am unable to add the photo to my post.  I try to used the Special BB Code youtube feature, and it fails to add to the post also. Is anyone else having issues with Neowin using Internet Explorer 11?

 

Here is a screenshot of the file skip issue

file skipped.jpg




#2 +Zlip792

Zlip792

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 31-October 10
  • Location: Pakistan
  • OS: Windows 8.1 Pro 64-bit
  • Phone: Nokia C3-00 (8.70 firmware) It sucks!!!

Posted 18 October 2013 - 22:11

Neowin forum uses IP.Board which uses CK Editor, whose latest Beta version still does not support IE11 fully... 

 

Go through this thread: http://www.neowin.ne...8-ie11-support/



#3 +techbeck

techbeck

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 8
  • Joined: 20-January 05

Posted 18 October 2013 - 22:24

Cant use compatibility mode?

#4 Kalint

Kalint

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 16-January 07

Posted 18 October 2013 - 22:25

The irony



#5 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 13
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 18 October 2013 - 22:26

Cant use compatibility mode?

can't test atm as on work computer but i heard the IE11 removed the compatibility mode feature



#6 +techbeck

techbeck

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 8
  • Joined: 20-January 05

Posted 18 October 2013 - 22:29

can't test atm as on work computer but i heard the IE11 removed the compatibility mode feature


Well why did they do that. So glad I use FireFox.

#7 OP Atomic Wanderer Chicken

Atomic Wanderer Chicken

    Assistant Special Agent Chicken in charge

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 20-August 12
  • Location: Black Mesa Research Facility, USA
  • OS: Windows 95 with Microsoft Plus
  • Phone: Motorola MicroTAC Elite

Posted 18 October 2013 - 22:29

can't test atm as on work computer but i heard the IE11 removed the compatibility mode feature

There's no compatibility mode when I am using IE11 on Neowin (which is strange).  I now use Chrome when I am posting on Neowin in Windows 8.1 Pro.



#8 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 13
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 18 October 2013 - 22:35

Well why did they do that. So glad I use FireFox.

probably to start forcing web devs to update their freakin old code to meet standards

 

at least that's the only reason i can think of



#9 +riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 18 October 2013 - 22:40

Hello,

They have NOT removed the compaibility view in IE11. You just have to add the site manually.

Search in Tools :)

#10 +Boo Berry

Boo Berry

    Neowinian Ghost

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 26-March 05
  • Location: United States

Posted 18 October 2013 - 22:42

Yep, you have to add it manually. As said the IE11 issues are known.



#11 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 68
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 20 October 2013 - 08:15

The IE11 issues have been worked on, there's no need to use compatibility mode for posting and quoting at least.

 

CKEditor is known for not supporting certain filenames in any browser, I would like to know the original name of the file you tried to add (including extension, jpg, png, gif?)

 

Another thing to try is to ctrl+f5 or empty the browser cache.



#12 OP Atomic Wanderer Chicken

Atomic Wanderer Chicken

    Assistant Special Agent Chicken in charge

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 20-August 12
  • Location: Black Mesa Research Facility, USA
  • OS: Windows 95 with Microsoft Plus
  • Phone: Motorola MicroTAC Elite

Posted 28 October 2013 - 16:26

I am continuing to have problems with IE11 on Neowin. Copy and paste does not work when posting a thread :argh:.  I tried compatibility view with Neowin but to no success. I am having this issue on two computers. I hate Microsoft for causing these problems.



#13 +ians18

ians18

    Neowin's Best

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 17-May 12
  • Location: On The Blue Marble
  • OS: Windows 8.1 August Update (RT/Standard/Pro), OSX Yoesmite
  • Phone: Microsoft Lumia 521 on T-mo w/ WP 8.1 Update (DEV) "Lumia Black" Firmware

Posted 03 November 2013 - 06:31

I am on IE 11 and posting is difficult (the text box won't select an accept anything until after a few tries). I have also noticed popups like the add an image to the post button and on the main site if I want to change the theme, but click cancel the box doesn't go away. I must refresh.



#14 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 13
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 03 November 2013 - 15:01

the rest aside. the theme box on the front page, the cancel and x buttons don't work on any browser. if you want to cancel just click somewhere outside of the box and it will disappear



#15 +Boo Berry

Boo Berry

    Neowinian Ghost

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 26-March 05
  • Location: United States

Posted 03 November 2013 - 20:03

the rest aside. the theme box on the front page, the cancel and x buttons don't work on any browser. if you want to cancel just click somewhere outside of the box and it will disappear

Yep, I get this too but only when I'm not logged in. Odd.