Jump to content



Photo

How to use Skydrive (exe)

Answered Go to the full post win8.1

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 greenwizard88

greenwizard88

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-November 04

Posted 20 October 2013 - 23:46

I have a VM of Skydrive running on my mac. This install is a shell of an install, with almost no apps, and I don't want its settings sync'd with all of my other computers. How do I access to all of my skydrive files? The installer doesn't work, and an older version updates then deletes itself.



Best Answer +virtorio , 21 October 2013 - 02:44

Sorry, I meant a VM of Windows running on my mac. I will fix the post. Looks like I can't edit the first post?

 

As for as why I need Skydrive in my VM, it's because Visual Studio doesn't run so well on OS X ;)

Can't you just install the Mac version of Skydrive, and then share that folder with your VM. I do that with Dropbox and Google Drive.

Go to the full post



#2 Nazmus Shakib Khandaker

Nazmus Shakib Khandaker

    Neowinian

  • Joined: 03-April 12

Posted 21 October 2013 - 00:58

Are you trying to run this on a Mac?

#3 einsteinbqat

einsteinbqat

    Neowinian

  • Joined: 16-May 02

Posted 21 October 2013 - 01:27

Is there a reason for not using SkyDrive for Mac?

http://windows.micro...ydrive/download



#4 Nazmus Shakib Khandaker

Nazmus Shakib Khandaker

    Neowinian

  • Joined: 03-April 12

Posted 21 October 2013 - 02:10

No, I was just asking. I wasn't sure if you were using it on Windows through VM or on a Mac. You mentioned exe, but exes don't run on a mac. Get the app from here:
http://windows.micro...ive/mac-app-faq

It lets you sync your skydrive files.

#5 OP greenwizard88

greenwizard88

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-November 04

Posted 21 October 2013 - 02:26

Sorry, I meant a VM of Windows running on my mac. I will fix the post. Looks like I can't edit the first post?

 

As for as why I need Skydrive in my VM, it's because Visual Studio doesn't run so well on OS X ;)



#6 +virtorio

virtorio

    4089 III

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 28-April 03
  • Location: New Zealand
  • OS: OSX 10.9, Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy SIII

Posted 21 October 2013 - 02:44   Best Answer

Sorry, I meant a VM of Windows running on my mac. I will fix the post. Looks like I can't edit the first post?

 

As for as why I need Skydrive in my VM, it's because Visual Studio doesn't run so well on OS X ;)

Can't you just install the Mac version of Skydrive, and then share that folder with your VM. I do that with Dropbox and Google Drive.



#7 OP greenwizard88

greenwizard88

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-November 04

Posted 21 October 2013 - 03:14

Virtorio, That's not a bad idea. Not what I was thinking, but it works! Thanks.