Jump to content



Photo

Quick Reply not working in Chrome


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 7
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Ohio
  • OS: Windows 8.1u1
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.1

Posted 11 November 2013 - 17:33

When I try to use the quick reply in Chrome i just get a Grey box. I have tried clearing my cache, and cookies, and even doing a reset on chrome with no results. Here is a screen capture of what I get.

Running Chrome Version 32.0.1700.6 dev-m Aura

Attached Images

  • Capture.PNG



#2 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: OS X Mavricks, Windows 7/8.1 Pro
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 11 November 2013 - 18:04

seems to be working fine here on version 30.0.1599.101 m

 

typing in the quick reply box now. have you the stable builds to see if it's a dev bug?



#3 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 11 November 2013 - 18:08

Simply put, dev versions aren't supported at all. Works fine in my version of 30.0.1599.101 m



#4 +Boo Berry

Boo Berry

    Neowinian Ghost

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 26-March 05
  • Location: United States

Posted 11 November 2013 - 18:14

Working fine here in Chromium 33.0.1707.0 (234210).



#5 +Zlip792

Zlip792

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 31-October 10
  • Location: Pakistan
  • OS: Windows 8.1 Pro 64-bit
  • Phone: Nokia C3-00 (8.70 firmware) It sucks!!!

Posted 11 November 2013 - 18:15

Working fine here in Chromium 33.0.1707.0 (234210).

 

Even little further Version 33.0.1707.0 (234212) working fine.



#6 OP Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 7
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Ohio
  • OS: Windows 8.1u1
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.1

Posted 11 November 2013 - 18:34

starting to notice that it is not constant for instance, this post is written with quick reply, but just a few minutes ago i couldn't do it.

 

I think i might try a re-install.



#7 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 11 November 2013 - 18:36

Consider doing sfc /scannow first. I had issues with system files (on Windows 8.1) and a trojan (found with SuperAntiSpyware) all fixed now. One or both issues caused apps to hang and crash.





Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!