Jump to content

8 posts in this topic

Posted

I have a Sabrent USB-G802 USB wireless adapter that's not working in Windows Vista. I downloaded the drivers and installed them but the adapter isn't working still. I tried manually selecting the drivers from the Sabrent folder to install but Windows says no driver were found to install. Is there any solution to this?

http://www.sabrent.com/category/networking/USB-G802/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

First guess would be faulty hardware, can you try it in any other machine to see if the adapter's working?

(second guess could be some sort of driver issue, my belkin Bluetooth adapter doesn't work on this windows 7 pc but worked fine when it used to be an xp machine)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

is there any way to unzip the installer? or is there an install cd included?

(sometimes one can force windows to look for and install drivers from the setup file)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

try opening the file with Winzip or WinRar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I found a CD in the plastic packaging. I thought it lied about including a CD but it is actually a mini cd. I am going to try using the drivers from the CD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok let us know how you get on :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I got it working thank goodness. The packaging was so small, that I thought it lied about not including a CD or manual. I did a double take at the packaging and noticed a round shape on the outside and I realized there was in fact CD but it was a mini CD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I got it working thank goodness. The packaging was so small, that I thought it lied about not including a CD or manual. I did a double take at the packaging and noticed a round shape on the outside and I realized there was in fact CD but it was a mini CD.

Cool, glad you got it working :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.