Jump to content



Photo

Gmail - emails not showing


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1 SMELTN

SMELTN

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-July 05
  • Location: Alabama
  • OS: Windows 7 Ultimate, 2012 Macbook Pro, CR-48 Chromebook from Google
  • Phone: iPhone 5s

Posted 11 January 2014 - 17:12

So this started a few weeks ago. Whenever I open gmail it goes to my inbox but I see no messages. I am set up with the multi tab inbox and whenever I click on each of the tabs, I get the same thing no messages show up.  If I click up top to show the split view they show up, then I can click split view again to get it to go away and I am fine, but this does it every single time I open gmail..   

 

This is on both Firefox and Chrome.  Any ideas on how to fix this? 

 

 

Capture.jpg

 




#2 Art3x

Art3x

    I'm Cal-i

  • Joined: 31-August 03

Posted 11 January 2014 - 17:17

I hear google doesn't like Auburn fans...



#3 xendrome

xendrome

    In God We Trust; All Others We Monitor

  • Tech Issues Solved: 13
  • Joined: 05-December 01
  • OS: Windows 8.1 Pro x64

Posted 11 January 2014 - 17:21

Yeah change the theme or turn it off, it might be an issue with that theme.

#4 alphamale

alphamale

    Neowinian

  • Joined: 12-October 03

Posted 11 January 2014 - 17:22

clear the browser cache and see if that works



#5 primexx

primexx

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 24-April 05

Posted 11 January 2014 - 22:11

if none of that works, disable the categorical inbox and see if it shows up.



#6 OP SMELTN

SMELTN

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-July 05
  • Location: Alabama
  • OS: Windows 7 Ultimate, 2012 Macbook Pro, CR-48 Chromebook from Google
  • Phone: iPhone 5s

Posted 12 January 2014 - 01:04

Yeah change the theme or turn it off, it might be an issue with that theme.

 

so I turned off the theme "which was one of the built in custom themes" and it fixed it!! Go figure. 



#7 OP SMELTN

SMELTN

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-July 05
  • Location: Alabama
  • OS: Windows 7 Ultimate, 2012 Macbook Pro, CR-48 Chromebook from Google
  • Phone: iPhone 5s

Posted 13 January 2014 - 13:33

well thought that fixed it but it didn't. Still happening.  Its happening at both home and work as well. Used ccleaner to clear all browser stuff, still doing it. 

 

Any other suggestions?  



#8 xendrome

xendrome

    In God We Trust; All Others We Monitor

  • Tech Issues Solved: 13
  • Joined: 05-December 01
  • OS: Windows 8.1 Pro x64

Posted 13 January 2014 - 13:36

well thought that fixed it but it didn't. Still happening.  Its happening at both home and work as well. Used ccleaner to clear all browser stuff, still doing it. 

 

Any other suggestions?  

 

Running any Ad-Block extensions or Script blocking extensions? Sometimes those will mal-form the content and prevent the page from loading 100%



#9 Coagulated

Coagulated

    Neowinian

  • Joined: 15-September 10
  • Location: Newcastle upon Tyne

Posted 13 January 2014 - 13:48

well thought that fixed it but it didn't. Still happening.  Its happening at both home and work as well. Used ccleaner to clear all browser stuff, still doing it. 

 

Any other suggestions?  

 

Do you have e-mail access via any other means?  Outlook?  Firebird?  Mobile device?



#10 +Xinok

Xinok

    Resident Reresident

  • Joined: 28-May 04
  • Location: Shikaka
  • OS: Windows 7 x64
  • Phone: Galaxy S3

Posted 13 January 2014 - 14:07

Hold shift while starting Firefox. This will allow you to start Firefox in safe mode with default settings and all add-ons temporarily disabled. See if the problem still occurs then.



#11 OP SMELTN

SMELTN

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-July 05
  • Location: Alabama
  • OS: Windows 7 Ultimate, 2012 Macbook Pro, CR-48 Chromebook from Google
  • Phone: iPhone 5s

Posted 13 January 2014 - 19:01

Hold shift while starting Firefox. This will allow you to start Firefox in safe mode with default settings and all add-ons temporarily disabled. See if the problem still occurs then.

 

Verified if I start firefox normal and open gmail I can't see the emails. If I close it, and open it up using shift and do safemode, my emails show up just fine. 

 

Now I don't use firefox most of the time only Chrome, I turned off Adblock Plus due to thinking that was it as well but that didn't fix it 



#12 +Zlip792

Zlip792

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 16
  • Joined: 31-October 10
  • Location: Pakistan
  • OS: Windows 8.1 Pro 64-bit
  • Phone: Nokia C3-00 (8.70 firmware)

Posted 13 January 2014 - 21:15

Verified if I start firefox normal and open gmail I can't see the emails. If I close it, and open it up using shift and do safemode, my emails show up just fine. 

 

Now I don't use firefox most of the time only Chrome, I turned off Adblock Plus due to thinking that was it as well but that didn't fix it 

 

Why not try Reset feature of Firefox?



#13 Ambroos

Ambroos

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 7
  • Joined: 16-January 06
  • Location: Belgium
  • OS: Windows 7 + 8.1
  • Phone: Sony Xperia Z2

Posted 13 January 2014 - 21:23

If it's happening in Firefox and Chrome but not in Firefox safe mode it might be some auto-installed extension/plugin/addon, maybe some blocker/security thing from your antivirus?

 

In Chrome, surf to chrome://extensions and chrome://plugins and try disable everything you don't need, then try again.



#14 OP SMELTN

SMELTN

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-July 05
  • Location: Alabama
  • OS: Windows 7 Ultimate, 2012 Macbook Pro, CR-48 Chromebook from Google
  • Phone: iPhone 5s

Posted 14 January 2014 - 00:22

If it's happening in Firefox and Chrome but not in Firefox safe mode it might be some auto-installed extension/plugin/addon, maybe some blocker/security thing from your antivirus?

 

In Chrome, surf to chrome://extensions and chrome://plugins and try disable everything you don't need, then try again.

 

well did that.. still happens!! I am completely lost.. 

 

 

extensions.PNG plugins.PNG



#15 Shiranui

Shiranui

    Iconoclast

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 24-December 03

Posted 14 January 2014 - 02:51

what about with Chrome in pr0n mode (ctrl-shift-n)?