Jump to content



Photo

Like button/section not appearing...

Answered Go to the full post

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 +riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 13 January 2014 - 08:21

Hello,

In my birthday thread (please dont be ###### and congrad me here just because the screenshot is of my birthday thread; I HATE hypocrisy like that.) I noticed that the like button does not appear on Firefox 26 and does in IE9 on Windows 7.

likebug.png

I cannot confirm if this is pre or post the latest update.

Best Answer +Kyle K. , 13 January 2014 - 15:30

Disable your Ad-Block on Neowin and see if it comes back. You could have accidentally blocked it. 

Go to the full post



#2 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 13 January 2014 - 09:21

Have you cleared cache etc as works fine for me on both firefox and chrome



#3 Nick H.

Nick H.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 28-June 04
  • Location: Switzerland

Posted 13 January 2014 - 09:26

Again, I'm on 26.0 and I don't have an issue. Have you done the usual steps, clearing the browser cache and so on?

#4 OP +riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 13 January 2014 - 09:27

Hello,

Have you cleared cache etc as works fine for me on both firefox and chrome

Yes and not only that but you see cache is disabled in my FF...What OS and version of FF are you running?

#5 OP +riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 13 January 2014 - 09:27

Hello,

Again, I'm on 26.0 and I don't have an issue. Have you done the usual steps, clearing the browser cache and so on?

Yup....must be on my side then.

Thank you for trying it out.

#6 OP +riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 13 January 2014 - 09:39

Hello,

Well it seems to be some addon conflicting then....

Anyone know if there is a problem with these:


plugin.png

#7 Nick H.

Nick H.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 28-June 04
  • Location: Switzerland

Posted 13 January 2014 - 10:06

How do you know that it is an addon causing issues?

Although if you do believe that is the case, I would suggest disabling everything, then enabling the extensions one by one to find out which one is causing the problem.

#8 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 13 January 2014 - 10:38

or check what addons you have installed since you last knew it was working :)



#9 +Frank B.

Frank B.

    Member N° 1,302

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 18-September 01
  • Location: Frankfurt, DE
  • OS: OS X 10.10
  • Phone: Sony Xperia Z2

Posted 13 January 2014 - 10:42

Try disabling the extension which shall not be named to see if it makes a difference.



#10 OP +riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 13 January 2014 - 10:59

Hello,

How do you know that it is an addon causing issues?

Although if you do believe that is the case, I would suggest disabling everything, then enabling the extensions one by one to find out which one is causing the problem.

Well what else could it be?
 
 

or check what addons you have installed since you last knew it was working :)

Sadly, I have no idea.
 
 

Try disabling the extension which shall not be named to see if it makes a difference.

I doubt it is being detected as a ad...

#11 +Anarkii

Anarkii

    Member N° 1,455

  • Joined: 02-October 01
  • Location: Sydney, Australia
  • OS: Windows 8.2 Pro (8.1 Update 1)
  • Phone: iPhone 5, iOS 8

Posted 13 January 2014 - 11:03

I have a 'like this' button, but once clicked, the background dissapears. :(



#12 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 13 January 2014 - 11:06

Hello,
Well what else could it be?

 

Do what Nick Suggested

 

disable all extensions and re-enable them one at a time to check where the issue is



#13 Nick H.

Nick H.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 28-June 04
  • Location: Switzerland

Posted 13 January 2014 - 11:08

Well what else could it be?

I have no idea. But looking at those extensions I don't see anything out of the ordinary, or anything that would be responsible. Anyway, disable everything and start adding them back in one by one to be sure. Or like Haggis suggested, disable them from newest installation/update to oldest.

#14 +Kyle K.

Kyle K.

    aka Kyle

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 12-February 06

Posted 13 January 2014 - 15:30   Best Answer

Disable your Ad-Block on Neowin and see if it comes back. You could have accidentally blocked it. 



#15 firey

firey

    F͎̗͉͎͈͑͡ȉ͎̣̐́ṙ͖̺͕͙̓̌è̤̞͉̟̲͇̍̍̾̓ͥͅy͓̍̎̌̏̒

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 30-October 05
  • Location: Ontario, Canada
  • OS: Windows 7
  • Phone: Android (4.1.2)

Posted 13 January 2014 - 15:51

Happy Birthday!