Sign in to follow this  
Followers 0
riahc3

Transparent favicon?

44 posts in this topic

Hello,

Is there a reason the favicon isnt transperent? Looks horrible.

Actually its transperent in Chrome but not in Androind 4.2.2 in the standard browser. Odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure that I see the issue. Care to provide a screenshot to compare it with?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does it look like this?

icon.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Does it look like this?

icon.png

Yes.

 

I'm not sure that I see the issue. Care to provide a screenshot to compare it with?

post-25747-0-77043000-1390983313.png
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks fine in Chrome, will tell Timan to have a look though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Android uses the Apple touch icon. I'll see what I can do

Share this post


Link to post
Share on other sites

favicon.ico

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

My FF favicon on my toolbars bookmark bar has changed to a crummy low-res favicon since I loaded this page (first time on Neowin today from this PC).

 

neowin_favicon.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does that mean a redesign is coming?  :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

favicon.ico

Yes this is what i see in Firefox and Chrome it sure looks terrible, i get this on my bookmarks toolbar and it sometimes appears on the tab now too but not always.

 

It only changed in the last 24hrs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The favicon on the main site seems to be smaller than the one used on the forums currently - I reset the favicons to double check.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The favicon on the main site seems to be smaller than the one used on the forums currently - I reset the favicons to double check.

What I noticed is it got smaller or got a thicker border around it before it changed to that ugly light blue colour this happened earlier in the week.

I was just about to say I also have the light version on android chrome browser, however it just changed to the normal icon.

Edit

On the front page it looks ugly light blue on android but as soon as I click a thread like this one it changes to the normal one, so maybe it is a front page problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any update to why some of us are seeing this lowres light blue favicon?

 

 

 

 

post-84139-0-81161300-1391096320.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

favicon-196x196.png zomg, the color changed! illuminati!

Yes i noticed that too from the pictures in the posts above mine, however i still see the low res light blue blurry one here, it used to look like the Neowin logo, what went wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get both on my bookmarks in Chrome actually, almost like a roll over effect. Light blue and when I click on the link darker blue. I thought it was some fancy new thing actually LOL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes i noticed that too from the pictures in the posts above mine, however i still see the low res light blue blurry one here, it used to look like the Neowin logo, what went wrong?

I don't really like it. Color is really odd.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can the site developer comment on this anomaly as it looks way out of place and keeps changing from light to dark, why cant we keep the old one that looks far better in my opinion?  

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

clear cache. the light one is no longer used on the site so it must be cached by your browser

Share this post


Link to post
Share on other sites

clear cache. the light one is no longer used on the site so it must be cached by your browser

Thanks, Ctrl F5 sorted it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doesn't look nice on iPhone home screen - surrounded by black! - needs to be white for such a dark blue in the logo. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

The old light blue icon came back when the site came back up again and i can't get rid of it this time even after ctrl F5 to clear my cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I dont know if its been tried to be fixed or not but its still the same: light blue Neowin logo with a white background. Looks horrible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clear cache, it is now dark.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.