Jump to content



Photo

internet disconnects when using Bluetooth mouse


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 OP ultimate99

ultimate99

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 20-August 02
  • Location: ON, Canada
  • OS: Win 8.1 Pro
  • Phone: Nokia Lumia 920

Posted 17 February 2014 - 10:53

Changing channels didn't help at all, in fact, in affected all computer connecting...I had to revert back to auto scan channels.




#17 +snaphat (Myles Landwehr)

snaphat (Myles Landwehr)

    Electrical & Computer Engineer

  • Tech Issues Solved: 29
  • Joined: 23-August 05
  • OS: Win/Lin/Bsd/Osx
  • Phone: dumb phone

Posted 17 February 2014 - 20:05

FYI found this: https://forums.lenov...ty/td-p/1352321



#18 OP ultimate99

ultimate99

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 20-August 02
  • Location: ON, Canada
  • OS: Win 8.1 Pro
  • Phone: Nokia Lumia 920

Posted 19 February 2014 - 14:35

Thanks. But no new info there, plus they are talking about Intel Wireless cards.... mine is realtek and their site is hideous!!



#19 OP ultimate99

ultimate99

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 20-August 02
  • Location: ON, Canada
  • OS: Win 8.1 Pro
  • Phone: Nokia Lumia 920

Posted 21 February 2014 - 03:20

I don't see any com ports...



#20 OP ultimate99

ultimate99

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 20-August 02
  • Location: ON, Canada
  • OS: Win 8.1 Pro
  • Phone: Nokia Lumia 920

Posted 23 February 2014 - 08:09

well, for what's it's worth, i installed the latest driver (not detected by Lenovo's system update software) and no interruptions for a day.