Jump to content



Photo
Answered Go to the full post

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#16 +Bryan R.

Bryan R.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 04-September 07
  • Location: Palm Beach, FL

Posted 03 March 2014 - 22:35

Try installing the ACPI driver from ASUS.

Direct link




#17 Raa

Raa

    Resident president

  • Tech Issues Solved: 8
  • Joined: 03-April 02
  • Location: NSW, Australia

Posted 03 March 2014 - 22:48

Try installing the ACPI driver from ASUS.

Direct link

This will fix it. The device is not an Intel Device.



#18 OP riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 03 March 2014 - 22:51

Hello,

Try installing the ACPI driver from ASUS.
Direct link

Is this the latest?

#19 OP riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 03 March 2014 - 22:54

Hello,

Try installing the ACPI driver from ASUS.
Direct link

Nope, this wasnt it. Tried installing and it showed that it couldnt load the drivers for this device.

#20 +snaphat (Myles Landwehr)

snaphat (Myles Landwehr)

    Electrical & Computer Engineer

  • Tech Issues Solved: 29
  • Joined: 23-August 05
  • OS: Win/Lin/Bsd/Osx
  • Phone: dumb phone

Posted 03 March 2014 - 23:06

Just to rule this out, you don't have any sort of additional raid card installed in the system right?



#21 OP riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 03 March 2014 - 23:07

Hello,

Just to rule this out, you don't have any sort of additional raid card installed in the system right?

Yes I do but its drivers are installed:

r.png

#22 +snaphat (Myles Landwehr)

snaphat (Myles Landwehr)

    Electrical & Computer Engineer

  • Tech Issues Solved: 29
  • Joined: 23-August 05
  • OS: Win/Lin/Bsd/Osx
  • Phone: dumb phone

Posted 03 March 2014 - 23:12   Best Answer

I think that's the culprit. The other stuff I've found via searching in the past few days regarding this issue has appeared to be related to Rockraid 640s e.g.:

http://www.sheldmand...pex-8609-8a50bc

https://vip.asus.com...SLanguage=en-us

 

Initially, I assumed you didn't have a RAID card on the system and that it must be something else.

 

EDIT: fixed links.



#23 OP riahc3

riahc3

    Neowin's most indecisive member

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 09-April 03
  • Location: Spain
  • OS: Windows 7
  • Phone: HTC Desire Z

Posted 05 March 2014 - 16:39

Hello,

I think that's the culprit. The other stuff I've found via searching in the past few days regarding this issue has appeared to be related to Rockraid 640s e.g.:
http://www.sheldmand...pex-8609-8a50bc
https://vip.asus.com...SLanguage=en-us
 
Initially, I assumed you didn't have a RAID card on the system and that it must be something else.
 
EDIT: fixed links.

This happens for not listening to BudMan and getting cheap RAID controllers :laugh:

Just in case for the future, MEGA mirror:

https://mega.co.nz/#...fP61w3xp5-0PykU

Thank you. Marking as solved.