Jump to content



Photo

New Chrome update doesn't function at all.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 +patseguin

patseguin

    Neowin Addict

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 21-May 02
  • Location: Buffalo, NY
  • OS: Windows 10
  • Phone: iPhone 6

Posted 05 June 2014 - 16:46

I've had dev Chrome for a long time and when I read about 64 bit, I downloaded it again. Now, when I try to load any website or even open the about page, they are just blank. I confirmed with IE that I am loading sites but Chrome won't load a singe page anymore. Did I do something wrong?


#2 episode

episode

    Neowinian Fanatic

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 11-December 01

Posted 05 June 2014 - 17:04

I've had dev Chrome for a long time and when I read about 64 bit, I downloaded it again. Now, when I try to load any website or even open the about page, they are just blank. I confirmed with IE that I am loading sites but Chrome won't load a singe page anymore. Did I do something wrong?

 

37.0.2024.2 dev-m 64 bit functioning normally here. Only problem is they screwed up the tab spacing when you're maximized, the top is basically off the screen.

 

Try reinstalling it again.



#3 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 17
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 05 June 2014 - 17:09

37.0.2024.2 dev-m 64 bit functioning normally here. Only problem is they screwed up the tab spacing when you're maximized, the top is basically off the screen.

 

Try reinstalling it again.

not to steal the thread but i thought they had fixed that bug. wasn't that one of the bugs blocking 64bit?



#4 Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Ohio
  • OS: Windows 7 Ultimate
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.10.14203.306

Posted 05 June 2014 - 17:13

Running Version 37.0.2024.2 dev-m and i do not have any problems with it at all except for 2px missing from the top when maximized.