Jump to content



Photo

CSS bind key question


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 vetPink Floyd

Pink Floyd

    Neowinian Senior

  • Joined: 06-January 03

Posted 01 February 2005 - 00:10

Can we bind ctrl+key in CSS?

bind "ctrl+w" "blah"


#2 rollinup

rollinup

    Hubert Cumberdale.

  • Joined: 24-June 04
  • Location: Ottawa, Ontario, Canada

Posted 01 February 2005 - 00:15

I know of a mod for it....I'll try and find it for you.

#3 OP vetPink Floyd

Pink Floyd

    Neowinian Senior

  • Joined: 06-January 03

Posted 01 February 2005 - 00:32

the reason why im asking if because logitech mx-1000 mouse drivers doesnt work to bind mouse3, mouse4 and mouse5

I know you can bind a key to mouse4 and so on and in CSS, I would bind this key to something I want on my mouse
Now, I'm asking ctrl+key because I was used to use middle mouse key to close a tab, which is the same as ctrl+w :)

you see where I am going?

#4 kalizar

kalizar

    Neowinian

  • Joined: 07-October 03
  • Location: St. Augustine, FL
  • OS: Windows 7 Ultimate
  • Phone: iPhone 4S

Posted 01 February 2005 - 05:27

i doubt very seriously that the mx-1000 wont let you bind the other mouse keys. if this was the case then no one would buy it, and so many people would complain that logitech would be forced to release drivers to fix the problem. maybe you should try reinstalling the drivers....

#5 revvo

revvo

    the most interesting man in the world

  • Joined: 07-March 04
  • Location: Montreal, Canada

Posted 01 February 2005 - 06:19

or how about not install the stupid MouseWare at all? I got a dual optical mouseman which has a mouse4 and I did bind it in CS:S...

you can't bind key combinations. If it can be done (like lets say CTRL+1), then it requires to write some weird script which is basically too much hassle and which I still doubt is possible.

#6 kalizar

kalizar

    Neowinian

  • Joined: 07-October 03
  • Location: St. Augustine, FL
  • OS: Windows 7 Ultimate
  • Phone: iPhone 4S

Posted 01 February 2005 - 18:14

or how about not install the stupid MouseWare at all? I got a dual optical mouseman which has a mouse4 and I did bind it in CS:S...

you can't bind key combinations. If it can be done (like lets say CTRL+1), then it requires to write some weird script which is basically too much hassle and which I still doubt is possible.

View Post


the only thing you could do with a script is make it to where ctrl switches back and forth between two sets of keys. for example, if E=use, you could press ctrl, and then E=something else. press ctrl again, and E will be set back to use. i have never seen a way to make to where 2 or more keys in combination do something.

finalcut: i have never heard of anything that allows this and i doubt very seriously you will find something that will do this. even if you do, it probaby wont work in game. i think you should uninstall your mouse drivers and try doing it like that. I have a microsoft intellimouse explorer, and i never install the drivers. mouse1-mouse5 will still bind in game though.

#7 starjax

starjax

    Neowinian

  • Joined: 06-October 02

Posted 01 February 2005 - 18:20

kalizar try this link out:

http://csstrike.tripod.com/bind.html