Sign in to follow this  
Followers 0

Applying visual styles error

4 posts in this topic

Posted

Recently, I installed the uxtheme.dll onto my computer using this guide > http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=339820

Now, whenever I try to change my visual styles or theme, a popup appears and it says this:

"The visual styles could not be applied. Access is denied."

4hmh2is.png

The only one that is working is the Windows Classic; the XP version won`t even work. Someone please help me? ='(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

make sure the themes service is enabled and that you used the correct version of uxtheme.dll.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok, i have vista sp1 and i have the uxtheme files patched i have all themes working but a few, now i checked the ones that were not working and i fixed all the file names and still they dont work altho i have seen them work before i dont kno i hope someone has an idea about whats going on thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

vista sp1??

wait, this is an xp forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.