Jump to content



Photo

Join Neowin Folding@Home Group


  • Please log in to reply
633 replies to this topic

#31 Nightz

Nightz

    Neowinian Senior

  • 2,387 posts
  • Joined: 13-February 07
  • Location: San Diego, CA

Posted 23 March 2007 - 16:29

i finished one overnight and started working on the next one. i don't want to leave it running while i'm at work to save electricity, but i'm planning to run it overnight maybe twice a week :)


#32 Huleboeren

Huleboeren

    Neowinian Senior

  • 4,445 posts
  • Joined: 14-May 06
  • Location: cph

Posted 23 March 2007 - 17:54

I joined as HULEBOEREN(PS3)
If I work on a work unit - they take ~7 hours each
I quit after 3 hours

I come back later and start folding again
Will I resume where I left off and have 4hours left?

Or will it start on a new work unit?

#33 OP Gavin001

Gavin001

    Neowinian Senior

  • 3,394 posts
  • Joined: 17-June 05
  • Location: Ireland

Posted 23 March 2007 - 17:56

I joined as HULEBOEREN(PS3)
If I work on a work unit - they take ~7 hours each
I quit after 3 hours

I come back later and start folding again
Will I resume where I left off and have 4hours left?

Or will it start on a new work unit?


It continues :)

#34 Nightz

Nightz

    Neowinian Senior

  • 2,387 posts
  • Joined: 13-February 07
  • Location: San Diego, CA

Posted 23 March 2007 - 17:56

I joined as HULEBOEREN(PS3)
If I work on a work unit - they take ~7 hours each
I quit after 3 hours

I come back later and start folding again
Will I resume where I left off and have 4hours left?

Or will it start on a new work unit?

it will work on the same unit and resume until you finish :)

edit: gavin beat me ;)

#35 Huleboeren

Huleboeren

    Neowinian Senior

  • 4,445 posts
  • Joined: 14-May 06
  • Location: cph

Posted 23 March 2007 - 18:08

Awesome!
Let the folding begin!

#36 TDQuiksilver

TDQuiksilver

    Jolly Roger

  • 2,834 posts
  • Joined: 21-December 01

Posted 23 March 2007 - 18:25

We're moving at a steady rate guys. Keep it up. Check out the OS statistics on the F@H site. The PS3 just overtook the PC world. Pooowwwaaaahh!! :D

#37 Lexcyn

Lexcyn

    Neowinian Senior

  • 6,031 posts
  • Joined: 18-January 02
  • Location: Ontario, Canada
  • OS: Windows 8 x64
  • Phone: Nexus 5

Posted 23 March 2007 - 18:32

I finished my first one last night, now I'm on my second. Should be finished by the time I get home from work. :p

#38 SimplySchizo

SimplySchizo

    Neowinian Senior

  • 3,211 posts
  • Joined: 22-March 02
  • Location: Miami, FL

Posted 23 March 2007 - 19:13

I with you guys. (Y)

lol, i think i see KoL over in PR. He's gotta be 1 of the 4 dots i see there. :D

Felicidades brode, you make up 25% of Puerto Rico!

#39 Lexcyn

Lexcyn

    Neowinian Senior

  • 6,031 posts
  • Joined: 18-January 02
  • Location: Ontario, Canada
  • OS: Windows 8 x64
  • Phone: Nexus 5

Posted 23 March 2007 - 19:15

I with you guys. (Y)

lol, i think i see KoL over in PR. He's gotta be 1 of the 4 dots i see there. :D

Felicidades brode, you make up 25% of Puerto Rico!

Speaking of the dots ... I'm the only dot in my city. It's really easy to spot on the map too. (Just East of the great lakes, theres a small cluster of city lights and one bright orange dot, thats me!)

#40 cloudstrife13

cloudstrife13

    Neowinian Senior

  • 3,022 posts
  • Joined: 11-August 05
  • Location: MB, Canada

Posted 23 March 2007 - 19:55

We're moving at a steady rate guys. Keep it up. Check out the OS statistics on the F@H site. The PS3 just overtook the PC world. Pooowwwaaaahh!! :D


By overtook you must mean obliterated :D, right now the PS3s are 58.943782% of the total proccessing power and there is way more PCs then PS3s. Thats 58% of not just PCs but Mac and Linux computers, thats also incuding the computers using ther GPU to process data right now PS3 is only using the CPU while the GPU dose the cool world map :).

Edited by cloudstrife13, 23 March 2007 - 20:03.


#41 +KoL

KoL

    Javier Ocasio

  • 9,914 posts
  • Joined: 04-October 01
  • Location: Puerto Rico
  • OS: Mac OS X 10.9.1
  • Phone: iPhone 5

Posted 23 March 2007 - 22:13

I with you guys. (Y)

lol, i think i see KoL over in PR. He's gotta be 1 of the 4 dots i see there. :D

Felicidades brode, you make up 25% of Puerto Rico!

LOL :laugh: Im one of the ones you see on the top right of the island :p
There are more on Puerto Rico now. I would love to be able to zoom it more to see where those dots are right now hehehe.

#42 Dirk

Dirk

    What to put...

  • 1,426 posts
  • Joined: 30-July 02
  • OS: Microsoft Windows 8
  • Phone: Nokia Lumia 1020

Posted 24 March 2007 - 18:26

I don't think I've turned mine off since the night. D:

#43 +KoL

KoL

    Javier Ocasio

  • 9,914 posts
  • Joined: 04-October 01
  • Location: Puerto Rico
  • OS: Mac OS X 10.9.1
  • Phone: iPhone 5

Posted 24 March 2007 - 22:10

I don't think I've turned mine off since the night. D:

hehehe 5 WU, that's a lot :laugh:

#44 Sethos

Sethos

    The Neowin Pessimist

  • 21,958 posts
  • Joined: 03-October 05
  • Location: Denmark

Posted 24 March 2007 - 22:12

I would've gladly keep my running overnight until i read some pretty disturbing facts from a Danish power company related site.
The PS3 is using like 380W! So having a PS3 running at about 2 hours per day for a year is really gonna show on your electrical bill.

So I'll just keep mine off when not in use :s

#45 Rob2687

Rob2687

    ?

  • 13,333 posts
  • Joined: 27-April 03
  • Location: Ontario, Canada

Posted 24 March 2007 - 22:16

Folding on a PC probably uses more power than that.