Jump to content



Photo

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 Ashl

Ashl

    Neowinian

  • 459 posts
  • Joined: 07-February 04
  • Location: UK

Posted 26 April 2007 - 16:47

A few minutes ago I went onto my personalised homepage to discover that everything had gone except for the default items!

How annoying... has this happened to anyone else ever? and anyone know of a way to get it back at all? or is there something up with googles servers today?

It has gone from both .com and .co.uk pages.

Any ideas
Ashley


(sorry if I have stuck this in the wrong place, not sure wher to put it)


#2 +Lovell

Lovell

    ,l,(-.-),l,

  • 1,679 posts
  • Joined: 14-November 03
  • Location: Great Britain

Posted 26 April 2007 - 16:59

Yeah mine has too :(

#3 what

what

    Neowinian Senior

  • 7,503 posts
  • Joined: 04-December 06
  • Location: Kent, England

Posted 26 April 2007 - 17:13

Mine didn't show up by default but it came up when I clicked 'Personalized Page' in the top right...

#4 OP Ashl

Ashl

    Neowinian

  • 459 posts
  • Joined: 07-February 04
  • Location: UK

Posted 26 April 2007 - 17:32

At least that shows it may not have been something I did by accident..

#5 Cavalyr

Cavalyr

    Neowinian

  • 1,414 posts
  • Joined: 06-September 04
  • Location: Killeen, TX

Posted 26 April 2007 - 17:33

just checked mine. is fine so far. has never just disappeared on me.

#6 Mieky242

Mieky242

    Neowinian

  • 283 posts
  • Joined: 10-September 03
  • Location: Oxford

Posted 26 April 2007 - 17:37

Yeah mine did too, so annoying :-(

#7 Fahim S.

Fahim S.

    Neowinian Senior

  • 3,010 posts
  • Joined: 15-April 02
  • OS: Windows 8.1 Update 1 / Chrome OS 37
  • Phone: Google Nexus 4

Posted 26 April 2007 - 17:38

mine too... what a pain!

#8 OP Ashl

Ashl

    Neowinian

  • 459 posts
  • Joined: 07-February 04
  • Location: UK

Posted 26 April 2007 - 18:04

Yeah mine has too :(

It does appear to be google linked.. I'm just hopeing it will come back :(

http://groups.google...9b3283837690de0

#9 Ferret

Ferret

    Neowinian Senior

  • 4,665 posts
  • Joined: 01-April 03
  • Location: Lincolnshire, UK !

Posted 26 April 2007 - 18:16

Disappeared on me too.

#10 *John*

*John*

    Neowinian

  • 1,391 posts
  • Joined: 23-February 06

Posted 26 April 2007 - 20:05

http://www.theregist...ge_malfunction/

#11 Pajter

Pajter

    rawk

  • 5,344 posts
  • Joined: 10-June 04
  • Location: Netherlands

Posted 26 April 2007 - 21:09

How come this topic is allowed now and was closed this afternoon?

That's not fair. :(

ot: my homepage's gone too. :pinch:

#12 Banzai

Banzai

    Neowinian Senior

  • 3,388 posts
  • Joined: 20-September 03
  • Location: UK, Exeter

Posted 26 April 2007 - 22:05

^ probably because some idout mod came along and claimed "mines not down so this ain't a story, its a beta what do you expect" like when your try to post that msn is down.

#13 Badtz-Maru

Badtz-Maru

    rockin' da single core

  • 993 posts
  • Joined: 03-December 05
  • Location: BOSTON

Posted 26 April 2007 - 22:48

mine's here :)

#14 OP Ashl

Ashl

    Neowinian

  • 459 posts
  • Joined: 07-February 04
  • Location: UK

Posted 27 April 2007 - 05:47

Hey everyone,

Quick update. We're in the process of fixing the problem -- we're
making good progress, but please continue to be patient. In the
meantime, I'd recommend holding off on re-personalizing your homepage
as we work through this.

Cameron or I will update you when we have more info.

Thanks,
Jaime



Thats from someone from Google, appratnly they are fixing it... looking promising.

#15 spef

spef

    Neowinian

  • 3 posts
  • Joined: 27-April 07

Posted 27 April 2007 - 06:47

Mine only changed 2 items in 2 other items that I had on it before. But i'm reassured now, now I know i'm not going :wacko: