Jump to content



Photo

[Official] Forza Motorsports 2 Discussion


  • Please log in to reply
381 replies to this topic

#1 Boz

Boz

    Neowinian Senior

  • Joined: 21-October 03

Posted 01 June 2007 - 01:14

Let's see em. This game is so awesome and I don't think that discussion is needed here we have that other Forza thread, here you just show off your FM2 cars you are so proud off.

Here's one of mine (the one I love):

Posted Image
Posted Image

2004 Audi TT Coupe S-type 978
Power: 655 HP
Torque: 565 lb-ft
Curb Weight: 2,603 lbs
Front: 58%
Country of Origin: Germany
--
Top Speed: 6.4
Acceleration: 8.9
Braking: 5.5
Handling: 5.3
Rarity: 8


#2 GNRambo

GNRambo

    Neowinian Senior

  • Joined: 24-December 03
  • Location: Canada

Posted 01 June 2007 - 01:20

Let's see em. This game is so awesome and I don't think that discussion is needed here we have that other Forza thread, here you just show off your FM2 cars you are so proud off.

Here's one of mine (the one I love):

[Snip]
[Snap]

2004 Audi TT Coupe S-type 978
Power: 655 HP
Torque: 565 lb-ft
Curb Weight: 2,603 lbs
Front: 58%
Country of Origin: Germany
--
Top Speed: 6.4
Acceleration: 8.9
Braking: 5.5
Handling: 5.3
Rarity: 8



Im just wondering how the rarity system works: is it how rare it is in real life, or how rare it is in the game?

#3 DigitalE

DigitalE

    Tree Climber

  • Joined: 24-March 05
  • Location: Iowa

Posted 01 June 2007 - 01:57

Don't forget the Flickr group!

http://www.flickr.com/groups/forza2/

#4 +vlsi0n

vlsi0n

    Never interrupt your enemy when he is making a mistake.

  • Joined: 03-June 05
  • OS: Win8

Posted 01 June 2007 - 03:28

Looks nice! :yes:

#5 Kainz

Kainz

    Neowinian

  • Joined: 03-September 05
  • Location: In A Cowfield, London, Uk

Posted 01 June 2007 - 03:34

Is the game out yet?

#6 JAbad28

JAbad28

    Golden I

  • Joined: 17-February 05
  • Location: Illinois, United States

Posted 01 June 2007 - 03:35

Look's awesome!! Jeeze, I want to get it now for the customizing..!

Is the game out yet?


Yep..

#7 Slane

Slane

    Neowinian Senior

  • Joined: 05-June 04
  • Location: South Carolina

Posted 01 June 2007 - 06:33

I've just started but I'll defiently get my car up there once I get it finished. And howd did you take such good screenshots?

#8 hobsgrg

hobsgrg

    Neowinian Elite

  • Joined: 14-December 01
  • Location: England

Posted 01 June 2007 - 06:35

Is the game out yet?


It's out in the USA but us in the UK have to wait one more week until June 8th for it to be released

#9 FreqFace

FreqFace

    Damn.. you're ugly!

  • Joined: 09-June 05
  • Location: United Kingdom

Posted 01 June 2007 - 07:43

How about some real performance stats instead of the points crap. Top speed, 6.4? That tells me nothing.

And how is an Audi TT rare?

#10 ynnoj

ynnoj

  • Joined: 18-February 06

Posted 01 June 2007 - 07:47

How about some real performance stats instead of the points crap. Top speed, 6.4? That tells me nothing.

And how is an Audi TT rare?

It's not your average hairdresser TT.

#11 FreqFace

FreqFace

    Damn.. you're ugly!

  • Joined: 09-June 05
  • Location: United Kingdom

Posted 01 June 2007 - 07:48

It's not your average hairdresser TT.

lol! True. On both counts.

But I still would prefer some real performance stats. Have they included this in game?

#12 Mr_Edwardo

Mr_Edwardo

    NeoBay Addict

  • Joined: 10-May 05
  • Location: Oxfordshire, UK

Posted 01 June 2007 - 09:03

lol! True. On both counts.

But I still would prefer some real performance stats. Have they included this in game?


Yeah, trust me, if its real stats you want, they are in this game. I think you are able to toggle between the 'simple' and realistic stats. I guess its easier to compare cars when all the performance areas are compared with simple numbers.

#13 Remysaus

Remysaus

    Neowinian Senior

  • Joined: 27-July 04
  • Location: The Netherlands

Posted 01 June 2007 - 09:13

i believe so.. at least in the demo you could toggle between those performance points and actual facts like top speed.

#14 Razorwing

Razorwing

    Rocket

  • Joined: 14-March 03
  • Location: Markham,Ontario
  • OS: Windows 8 / OSX Mavericks
  • Phone: HTC One

Posted 02 June 2007 - 00:05

so exactly how do you get your pictures on PC? I don't get it.

#15 El-Diablo

El-Diablo

    Some Kind of Blunderful

  • Joined: 02-January 05
  • Location: Vancity Canada

Posted 02 June 2007 - 00:08

Just got the game yesterday, fired up and bought the S14 Silvia, and i'm doin it up and will have some stats for you guys tomorrow, but as above, how do you get the pics to your computer?



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!