Jump to content



Photo

Add flac to itunes?


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#16 saxondale.

saxondale.

    Neowinian Senior

  • Joined: 12-September 03
  • Location: China/England
  • OS: OS X Mountain Lion

Posted 29 August 2011 - 10:28

This is all you need http://tmkk.pv.land....ld/index_e.html


#17 n_K

n_K

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 19-March 06
  • Location: here.
  • OS: FreeDOS
  • Phone: Nokia 3315

Posted 17 April 2013 - 15:07

Yes I had this same problem recently too, I used the first google result for a free converter if I'm honest as I didn't care particularly about the quality of the files and it worked.
I tried flux or flax? The 'plugin' for itunes, all it did was crashed so I removed it.

#18 einsteinbqat

einsteinbqat

    Neowinian

  • Joined: 16-May 02

Posted 28 April 2013 - 16:31

Did you guys know that there is a Mac version of Winamp?! I certainly did not know until I came across it last week-end. I do not even recall how it happened. Perhaps that could be of a fit for you guys who need FLAC support?

#19 n_K

n_K

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 19-March 06
  • Location: here.
  • OS: FreeDOS
  • Phone: Nokia 3315

Posted 28 April 2013 - 17:38

Interesting. There was a linux version of winamp many years ago too... That failed unfortunately.

#20 JamesCherrill

JamesCherrill

    Neowinian

  • Joined: 14-November 03
  • Location: France

Posted 28 April 2013 - 17:47

I use dbPowerAmp free edition to convert batches of flac to Apple Lossless for iTunes. It's trivially easy, and can even convert the apple files back to flac and compare with originals to confirm that nothing has been lost of corrupted in the process. Strongly recommended (I have no connection with this product or any company connected with it!)

#21 einsteinbqat

einsteinbqat

    Neowinian

  • Joined: 16-May 02

Posted 28 April 2013 - 17:50

Question is whether all the plugins that are available for the Window's version will work with the Mac version.

Winamp… That was so long ago! LOL And the Winamp vs Sonique war! Haha!

#22 n_K

n_K

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 19-March 06
  • Location: here.
  • OS: FreeDOS
  • Phone: Nokia 3315

Posted 29 April 2013 - 01:34

Nope they won't, they'd need porting over to mac and objective c or whatnot and recompiled.

#23 +Quillz

Quillz

    A Talking Pokemon

  • Joined: 19-July 05
  • Location: Los Angeles, CA
  • OS: iOS, OS X, Windows
  • Phone: iPhone 5

Posted 30 April 2013 - 01:49

The Winamp for Mac was just an interface to use Android devices, wasn't it? I recall it never being a full version of Winamp and I don't believe it was planned to ever be one.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!