Jump to content



Photo

WeatherScout


  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#16 Pseudonym

Pseudonym

    Neowinian

  • Joined: 25-April 08
  • Location: Oxford, UK

Posted 19 September 2008 - 17:57

Nice program. Ill be in for using it when you release it.

Oo btw, offtopic, but what skin is that?

I mean it looks like your using a custom XP skin, and I like the way it looks, can you tell me the name?



Its the Zune theme I think, available from the Zune website.


#17 OP Sartoris

Sartoris

    Neowinian

  • Joined: 21-August 04
  • Location: Normal, IL USA

Posted 19 September 2008 - 23:01

Nice program. Ill be in for using it when you release it.

Oo btw, offtopic, but what skin is that?

I mean it looks like your using a custom XP skin, and I like the way it looks, can you tell me the name?


Royale Theme for WinXP. You can find it on Google.

#18 Sikh

Sikh

    Neowin Addict!

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 11-March 07
  • Location: localhost
  • OS: Windows 7 / 10.8 / Ubuntu Server
  • Phone: Nexus 5 PA 4.4.2 / iPhone 5

Posted 20 September 2008 - 06:44

Thanks

#19 OP Sartoris

Sartoris

    Neowinian

  • Joined: 21-August 04
  • Location: Normal, IL USA

Posted 20 September 2008 - 16:07

Climate Watcher 0.1.0.1 -- Alpha1
Download Here

Remember... there WILL be errors.

NOTE: when entering a new location, you do not have to use a zip code. You can also try City,State or City,Country.
I will be adding a location finder in the next release.

#20 skelly831

skelly831

    Neowinian

  • Joined: 04-February 07
  • Location: Mexico

Posted 20 September 2008 - 18:39

Trying it now :)

I've added my location (Tijuana) but I don't know how to make that my default forecast.

Also, a couple of recommendations: double-click the tray icon to bring the window back up, and the three views would work better as icons or buttons somewhere on the main window.

#21 OP Sartoris

Sartoris

    Neowinian

  • Joined: 21-August 04
  • Location: Normal, IL USA

Posted 20 September 2008 - 20:46

Trying it now :)

I've added my location (Tijuana) but I don't know how to make that my default forecast.

Also, a couple of recommendations: double-click the tray icon to bring the window back up, and the three views would work better as icons or buttons somewhere on the main window.



It's a bug. You need to restart the program before your location will show up.

#22 skelly831

skelly831

    Neowinian

  • Joined: 04-February 07
  • Location: Mexico

Posted 20 September 2008 - 22:01

Ahh, thanks for the help. It's working now :)

Posted Image

#23 roadgeek9

roadgeek9

    Neowinian Senior

  • Joined: 01-November 06
  • Location: Connecticut

Posted 21 September 2008 - 14:17

Just tried it out, I got all this...
Climate_Watcher.png
Here was the text of the 2nd error...
Attached File  ClimateWatcherError.txt   4.41KB   148 downloads

#24 OP Sartoris

Sartoris

    Neowinian

  • Joined: 21-August 04
  • Location: Normal, IL USA

Posted 21 September 2008 - 16:01

Just tried it out, I got all this...
Climate_Watcher.png
Here was the text of the 2nd error...
Attached File  ClimateWatcherError.txt   4.41KB   148 downloads



You need .NET 3.5
http://www.microsoft...;displaylang=en

#25 roadgeek9

roadgeek9

    Neowinian Senior

  • Joined: 01-November 06
  • Location: Connecticut

Posted 21 September 2008 - 16:55

You need .NET 3.5
http://www.microsoft...;displaylang=en

Thanks. (Y)

#26 vip

vip

    Neowin's Winnaer!!!1!!1

  • Joined: 05-February 02
  • Location: ELECTRONICA
  • OS: Windows 7

Posted 23 September 2008 - 05:24

i had the same error, haha ... dling 3.5 now ;p

#27 tsupersonic

tsupersonic

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 30-September 06
  • Location: USA
  • OS: Win. 8.1 Pro. x64/Mac OS X
  • Phone: iPhone 5S/Nexus 5

Posted 23 September 2008 - 17:14

When I enter forecast mode, it takes up more vertical space than my resolution (1280 x 800) offers.

#28 magik

magik

    It's magik baby!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 20-September 04

Posted 23 September 2008 - 17:29

looks great but weather is one of those things i'd rather use a widget than a full app for


+1

But looks good, keep it up. (Y)

#29 OP Sartoris

Sartoris

    Neowinian

  • Joined: 21-August 04
  • Location: Normal, IL USA

Posted 23 September 2008 - 20:57

When I enter forecast mode, it takes up more vertical space than my resolution (1280 x 800) offers.


I designed it for 1280x1024 originally. I am working on making the forecast take up less screen space in future releases.

#30 OP Sartoris

Sartoris

    Neowinian

  • Joined: 21-August 04
  • Location: Normal, IL USA

Posted 24 September 2008 - 04:40

Few updates:
- Double-click on tray icon now restores program
- Added buttons for switching between views (images right now are just placeholders)
- Added compact forecast view (see below)

cw_sep23.jpg

I am working on the add location interface right now. Once I have that working, I will upload the next version.